Darko Glišić (SNS): Ne želimo mimo volje građana da vladamo četiri godine

Ostavite komentar


  1. E, Glišiću, pa pobedićete opet tako što ćete se služiti nedozvoljenim načinima kao i do sada. I bez obzira na to, na svu vašu bahatost, osionost, vama se kraj vidi, na radost svekolikog srpstva kome ste se na glavu popeli.
    Lepo kaže narodna poslovica – možeš kako hoćeš al’ ne možeš dokle hoćeš.

  2. Kume, pa ti si baš dobar neki čovek, kada poštuješ volju naroda ???!!!

  3. Pa vu nikad ne bi ni došli na vlast da ti se gazda nije lažno predstavljao da je za ulazak Srbije u EU, a kasnije je sve to pogazio i lažima okretao Srbiju na Istok. Da ne spominjem lopovluk, zataškane afere, bezobzirno nameštanje izbora i to što šurujete sa svim kriminalnim segmentima u zemlji i šire. Izađite na megdan oči u oči, bez nameštanja izbora i sa slobodnim medijima pa da vas vidim

  4. Navodno žele da sve bude po volji građana, a nameštaju izbore naveliko, u bezvlašću koje su sami stvorili.

  5. Prijatelju ne mili pa vi vladate protivu volje naroda više od 10 godina i nije te sramota da slažeš i ne trepneš, jer ti si jedan od odabranih koji najbolje zna koji su pravi rezulati svi izbora koje ste ti i tvoja bulumemnta organizovali odnosno brojali.

  6. Darko,ti si nas,Ubljanin,tvoja ograda oko kuce je starija od svega sto ovi Bosanci i Kosovari,koji trenutno vode ovu zemlju imaju ovde kad sve saberu.Ovo nije njihova otadzbina,njihova dedovina je sa one strane Drine i Ibra.Ne dozvoli da prekopaju i zagade ovu zemlju,ne stoj na strani izdajnika.Ti si nas,a ovde su oduvek ziveli,rasli,ratovali i ginuli za svoju zemlju CESTITI LJUDI!!!

  7. Tipičan primer najpokvarenijeg radikala!
    Kud bre Milan Obrenović to ne reši kad je trebalo!?

  8. Ama narod je odusevljen vasom vlascu. Vidim penzioneri kukaju kao suro pile,ali mi njih i nije zao jer su svi listom glasali za vas,mada se iskreno nadam da ce ih krcanje vlastitih creva probuditi. Seljaci su prezadovoljni jer „nema para za subvencionisanje semena“,pa ce to biti kao u oktobru,onda ce te ih cimati do nove budzetske godine. U novoj budzetskoj godini ponovo „rupa“ u razdelu poljoprivreda. Povecanje najnize zarade sa 49.864,00 din. porasce na 51.000,00 sto je povecanje od 1.136,00 din. Nemojte toliko molim vas,jer sta je mnogo mnogo je. Jednom recju „Cabar“,ali ipak volimo kad nas lazes,samo nemaj bas da preterujes.

  9. SNS realno bi imala izmedju 5-5.5%na izborima ako ne bi ubacivala listiće na način koji je očigledan .

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 31. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.