Glišić: U vrhu SNS-a svi sem Vučića za izbore

Ostavite komentar


  1. Da li ovo znači da ceo vrh SNS stavlja stranačke interese iznad državnih?!? Ako budu raspisani izbori znači da su pobedili stranački interesi? Ako ne budu raspisani znači da predsednik stranke sprovodi samovolju u stranci?

    1. Oni su, kao, protiv!? Pa oni ni do toaleta ne mogu da odu a da prvo ne pitaju svoje vrhovno božanstvo.

  2. re: U vrhu SNS-a svi sem Vučića za izbore

    Svi ste nam, nažalost, popeli i na vrh vlade, pogotovo Vučić, ali nakon ovih izbora nećete nas više nikad prevariti!

  3. Glišiću,izrekao si ozbiljne laži…Probaj da zamisliš (znam,teško je) situaciju u kojoj tvoji botovi imaju sposobnost da razmišljaju…Da li bi se zapitali zašto je Vučić tako agresivno krenuo u predizbornu kampanju,ako mu je,kao što lažeš,država važnija od politike?!

  4. Za SNS ne bi bilo pametno da budu raspisani vanredni izbori koje će bojkotovati dobar deo opozicije a što SNS-u može značajno okrnjiti legitimitet i destabilizovati stanje u državi. Bolje im je da izbori budu redovni, a da za to vreme pokušaju da se dogovore sa opozicijom oko izbornih uslova-mediji, birački spiskovi itd. Čini mi se da bi i za opoziciju to bilo bolje rešenje.

  5. U vrhu SNS i nema nikog osim Vucica.Vi ostali ste pri vrhu ali ste nebitni,koliko njemu toliko i nama ostalima koji smo protiv ove vlasti.Samo vas molimo da povedete računa o voznji,i sto manje radite,manje stete po narod i drzavu.

  6. „a da je jedino predsednik SNS i predsednik Srbije Aleksandar Vučić „državne interese stavio iznad stranačkih“.

    Dakle, priznaje da je vecini partije vazniji stranacki interes? I naravno, kao i prosli put, Vucic je taj veliki drzavnik koji ne zeli na izbore, samo rad ga zanima, al sta ce, jadan covek, kad je SNS demokratska partija, pa ga nadglasaju…

  7. Nisam siguran da li je ova izjava plod još jedne, od mnogih do sada, manipulacije ili se ovaj, jedan od čelnika, stranke upleo kao pile u kučinu. Naime, šta je uopšte hteo reći, ko je iznad koga i ko više brine o državnim ili partijskim interesima ili nešto drugo? Da ne obrazlažem – to su neki predhodni komentatori apostrofirali – pojmove „stranački“ ili „državni“ interes, ali ako se ide nekakvom logikom onda tu nešto ozbiljno ne štima jer je osnovno pitanje šta je u svemu tome poenta? Bilo kako na osnovu iznetog se da zaključiti da će, bilo koja odluka da bude doneta, (figurativno rečeno) stradati ili vaskrsnuti ili stranka ili država. Treće nema. I na kraju, moj skromni zakljičak je da je sve ovo puštanje probnih balona i dodatno sluđivanje i onako sluđenih i posrnulih građana. I to je taj „državni interes“!?

  8. Dakle,ti i ostale skutonose u SNS se ne pitate nista.Vas je yadatak da iznajmljujete autobuse,popunjavate ih uplasenom masom i obeybedjujete sendvice.Kad dodjete negde u unutrasnjost kao na primer ti u Kraljevo,glumatate velike face,kumove velikog vam vodje,smenite po nekog odbornika i predsednika mesne zajednice i da se talite s lokalnim kmetovima.To je to.

  9. Ti, čoveče, nisi ni svestan koje gluposti govoriš jer ti logika očigledno nije jača strana!
    Ako su SVI u vrhu SNS-a za izbore, a Vučić je protiv jer „stavlja državne interese iznad stranačkih“, koji je logički zaključak? Da vi svi SVI u vrhu SNS-a stavljate stranačke interese iznad državnih!
    ALi srećom po vas, svi znamo da se vi pitate o izborima koliko i Mica kafe-kuvarica i potpuno je nebitno da li ste vi SVI ili niko za ili protiv nečega jer i SVEMU odlučuje Vučić, samo Vučić i niko drugi osim Vučića, a vi ste samo poslušni statisti u predstavi i radićete onako kako Vučić kaže!

    1. Aha, a kod Tadica u DS je bas bila demokratija.. Pitajte Mirka Cvetkovica.. Ako ga se uopšte i secate(bio je premijer)..

  10. ………..Glišić: U vrhu SNS-a svi sem Vučića za izbore……I šta sad, on je pametniji i više vredi od svih vas!? Kako to da on „bolje“ vidi od svih vas zajedno? Logika kaže da u svemu odlučuje većina, a onaj koji se protivi većini s njim nije nešto u redu i morao biti smenjen, eliminisan, udaljen,……jer ne radi u interesu većine, a samim tim podriva jedinstvo koje, pak, vodi raspadu, urušavanju unutrašnjeg sistema, ustrojstva i Statuta. Znači otuđio se, oteo se kontroli, radi na svoju ruku, ne uvažava stavove koje proklamuje veći deo stranke i još ponešto. Imate li svi vi kompas i čemu služite tu gde jeste?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.