GO SNS ubuduće o svemu odlučuje

Ostavite komentar


  1. Oduvek je tako bilo da nosioci vlasti odlucuju o funkcionisanju grada u kome vrse vlast…

    1. Sem u slučaju SNS-a gde u 90% lokalnu vlast vode poverenici iz drugih gradova a lokalci su nesposobnjakoviće koji nemaju svoj stav i mišljenje pa im treba pomoć sa strane.

  2. Moram da priznam da jos uvek nisam upoznata sa demokratskim poretkom vlasti i institucija. Ili sto bi rekli ko je za sta nadlezan.

  3. Pa ne moze stranka da vodi grad.Zasto postoji gradonacelnik i zasto svi oni primaju plato koju uzimaju od gradjana Srbije?Ali ovde sve vodi jedan cove ne moze da se izaberecovek u mesnoj zajednici dok on ne odobri.I to nije diktatura?Sta je to?Demokratija?Daleko smo mi od demokratije.Diktatura na delu.Neko ko nije biran ce da odlucuje u nekom gradu sta da se radi.Mislim strasno,u sta se pretvaramo i gde ovo sve vodi!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.