Goati: Jedini način da se izbegne bojkot je pomeranje roka za izbore makar za šest meseci

Ostavite komentar


  1. Neka Vucic zavrsi to sto je zapoceo sto se tice resenja kosmetskog Gordijevog cvora.
    U tome ima punu podrsku relevantnih lidera sveta. Takodje ga podrzava sinod SPC i patrijarh Irinej kroz odlikovanje sv Save na veliki jubilej 800 godina autokefslnosti SPC i Svetosavlja.
    Takodje je kroz plebicitarnu podrsku Srpskoj Listi i srpski narod na KiM dao svoju bezrezervnu podrsku.
    Dakle. Neka zavrsi ono sto su zapoceli Cosic i Djindjic da bi se resenjem KiM pitanja relaksirali politicka klima i okrenuli se najzad problemima koje tiste sav moderan svet.

  2. Zar niko da primeti da glasači bojkotuju izbore vise od 10 godina. Ako jos uzmete u obzir da neki koji jos uvek glasaju to rade pod nekom vrstom pritiska, dobijete da se izbori u Srbiji bojkotuju jako dugo i sve vise. Nikakvo odlaganje tu ne pomaže. Stoga, ako to ne primećujete, mani te se analitike, poliktike, profesure… mozda je vreme da se odmorite od tolikih godina rada.

  3. Ja bih gospodina Goatija želeo da pitam: Cenjeni gospodine, da li ste svesni da vaš predlog brutalno krši neke od osnovnih postulata Ustava Republike Srbije? O kakvom zalaganju za bolju i drugačiju državu se vi borite ako otvoreno preporučujete neustavno ponašanje? Poštovani gospodine, izbori su bili u aprilu 2016. godine i kao neko ko se bavi politikom i analitikom trebalo bi da znate da su SVI, kako vlast tako i opozicija, imali 4 GODINE da razmišljaju o narednim izborima a ne 6 meseci o kojima vi pričate. Na osnovu stvarnosti na političkoj sceni, vidi se da je SNS zaista mislio o tome pa je svoj rejting značajno podigao na čak preko 50% dok se opozicija međusobno ujedala i svađala pa je pala na jedva 10-12% …

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 21. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.