Godfri će sprovoditi politiku „čvrste ruke“ prema Rusiji

Sagovornici Danasa iz SAD o porukama kandidata za novog američkog ambasadora u Srbiji

Ostavite komentar


  1. „Rusija je u ovom regionu pokušavala ubistva i državne udare, finansirala ekstremne nacionaliste i nastojala da uspori ili blokira reforme“

    Stvarno? A sta su SAD radile i sta i dalje rade? Isto to samo u vecoj meri, organizuju drzavne udare i rade na instaliranju njihovih pacijenata na vlast, finansiraju i podrzavaju ekstremne albanske nacionaliste ali i hrvatske i bosnjacke i svojom politikom usporavaju citav region, generisu nacionalizam i sukobe, krse medjunarodno pravo.

    1. Treba u rečnike upisati novi termin za licemerje. Za najpoznatije, najuticajnije i najproblematičnije – američko licemerje, dati mu oblik i dijagnozu u svetu prava i demokratije. Ali nema ko to da uradi jer se svet sa evropom na čelu pa moram da kažem udronjao, zbog cenzure

  2. Zapadni Balkan, a posebno Srbiju, može da spase od malignog ruskog uticaja, samo Amerika.

  3. Rusija je postala pretnja zbog intervencije u Siriji jer je time punudila alternativu regionu sto nije po volji americkim hegemonima. Prica o izborima je zamazivanje oci americkoj javnosti po istom sistemu po kom Vucicevu decu toboze neko prati. Rusi su mesetarili u americkim izborima od drugog svetskog rata, kao sto su ameri radili njima i svima drugima po svetu.

Ostavite komentar


Politika

Kurti u Briselu tražio ukidanje mera protiv Kosova 10

Kurti u Briselu tražio ukidanje mera protiv Kosova

Kosovski premijer Aljbin Kurti tražio je danas u Briselu, gde je prisustvovao radnom ručku na poziv predsednice Evropske komisije Ursule fon der Lajen, da restriktivne mere protiv Kosova, koje je nazvao nepravednim, budu povučene.

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.