Godfri: Srbiji je Evropa blizu, a Kina i Rusija daleko

Ostavite komentar


  1. Gospodine Godfri,Rusija i Kina jesu geografski daleko od Srbije ali je Amerika još dalje.Ima još jedan momenat – RUSIJA I KINA nam ništa ne otimaju i ništa nam ne ruše.

    1. Ima i još jedan momenat:…….. samo nas pomalo špijuniraju i uvaljuju nam staru i rashodovanu gvožđuriju i raznorazne skalamerije po paprenim cenama.

      1. Ma jes bre, ovi „partneri“ nema potrebe da špijuniraju, sede u generalštabu i sve im se donosi na izvolte.
        Ne čini li ti se da je za „gvoždjuriju“ potreban i kupac? Naravno da smo do kraja okupirani ne bi nam ni trebale jel tako ili nije?

  2. Stabilnost, mir, nezavisnost, prosperitet i neutralnost moze jedino u ‘Alijansi za Balkan’. Evropa nije daleko, a Srbija zivi na Balkanu. Ne trebaju Srbiji neprijatelji Rusi.

  3. Gospodine Ambasador, na udaljenost Evrope i Srbije mozemo gledati i ovako? I Evropi je Srbija bliza od Rusije i Kine, bliza je cak i od Amerike, ali se Evropa ponasa kao da nije i na sve nacine pokusava da je odgurne sto dalje, a neke drzave bi je, najradije, izbrisale sa svetskih mapa.

  4. Poštovanje granica?
    Najavljuje povlačenje priznanja nezavisnosti Kosova i poštovanje granica Republike Srbije?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.