Gojković: Biće teško promeniti odluku Vučića da se ne kandiduje za predsednika SNS

Ostavite komentar


    1. Pa,ako bi 2021. išao na drugi mandat vladao bi 10 godina, a za to vreme i žena dosadi.Ova odluka je sad bačena rukavica u lice SzS-u. i njenim liderima…ako se i oni ne povuku,nego bi da ušićare nešto i ovo malo naroda što ih podržava okrenuće se protiv njih,a ako imaju i malo morala pa se povuku,to im je politički kraj.Kako god,kad se Vučić povuče,oni nemaju više nikakav kredibilitet,jer,do sad smo birali manje zlo, a onda bi ostalo samo jedno zlo,koje bi se zgadilo narodu…jer,ako se Vučić povuče sa 67%,šta onda ima da traže ovi ostali koji imaju po 1-2% (pojedinačno).

      1. Kakvo LUPETANJE ovoga sendvicara zvanog ili zvane “ ljubisa “ jer ovo ni sns “ bozanstvo “ Aca ne bi mogao lupetati mada je As za takva “ pametna “ razmisljanja a “ muka “ je sto se ni ne stidi da javno , na Pinku , iznese “ brzinom munje “ naravno sve namenjeno sns sekti sa sns ovcama bas kao i ova lupetanja bota “ ljubise „

        1. E,“lalo iz Banata“, ala se ti nalupeta,ni tebi nije jasno šta si napisao…ali,dobro,vidi se da si pametan kao ovčica-šetačica.Za razliku od tebe,ja se predstavljam svojim imenom, a ne kao ti.Izgleda da ti glasaš za SnS. pa se plašiš da te neko ne prepozna?Vidiš,ja se ne bojim onoga,“Videćeš kad mi dodjemo na vlast“…znaš zašto?Pa,vi nikad nećete na vlast,ni milom a ni silom.Posle SnS-a. dolaze desničari na vlast,a vi idete u zaborav.“Ćao Djurdjo“…

  1. Jednom davno, u Persiji su živela dva siromašna brata – Kasim i Alibaba. Kasim je uspeo steći bogatstvo tako što se bogato oženio, a Alibaba je ostao siromašan. Srećom, od svog starijeg prijatelja je preuzeo jednu partiju. Svi su ga posle molili da ih ne napušta. Alibaba pristane i njima za odanost je otkrio tajnu rečenicu kojom mogu otvoriti pećinu punu blaga.
    LAKU NOĆ…

  2. Vučić je ponos Srpske napredne stranke on treba da ostane na čelu partije ali opet tu su mladi ljudi.Predsednik će njima pružiti značajnu podršku,

  3. A bre, dokle će više da imitira druge? Pročitao negde kako je Tito ‘jedva’ nagovoren da postane doživotni predsednik Juge pa rešio da plagira događaj. Al’ dobro, plagijat je uobičajen za SNS kadrove, pa što ne bi (još malo) i predsednik (nije mu prvina).

  4. Što bi rekao Njegoš: “Spuštavah se već ja na vaše uže, umalo se uže ne pretrže…“

  5. Ma laze da nece da se kandiduje. Tako je pricao i prosli put. AV AV hoce da ga molite a on se, kao kobojagi, pišmani!!

  6. Jedno pitanje za Maju Gojković .
    Maju dali ste sebe potpuno ubedili u vašu izjavu o Vučićevoj ne kandidaturi za prvog čoveka SNS!!!??

  7. Pa sto mu ne ponudite da bude kralj? Pokusajte mozda ce ipak da prihvati, a ako ne prihvati da bude kralj mozda bi prihvatio da bude car. Vredi pokusati.

    1. Rekao je da se nece kandidovati za predsednika i…rekao je da nece dirati penzije. i …rekao je da imamo najveci rast u Evropi I …rekao je da smo izgradili najvise puteva u Evropi I …td. I sve slagao.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.