Gojković: Borba protiv pandemije ne sme da zaustavi borbu za društvo bez nasilja

Ostavite komentar


  1. Verbalno nasilje je rezervisano samo za gosposju,sefa,stablije i VUCICEVICA .

Ostavite komentar


Politika

Priča Sonje Biserko i Nenada Čanka o preseljenju Srba sa KiM: "Neutemeljena i opasna, nedostaje Milan Radojičić da bi vic bio kompletan" 10

Priča Sonje Biserko i Nenada Čanka o preseljenju Srba sa KiM: „Neutemeljena i opasna, nedostaje Milan Radojičić da bi vic bio kompletan“

"Kada sam bio mali gledao sam cirkus Medrano i Moskovski cirkus, ali ovakav cirkus u koji su u stanju da prave Aljbin Kurti i njegove muve od donjeg dela leđa, muve poput Nenada Čanka i Sonje Biserko nisam gledao. Srbi sa KiM ostaće tamo uprkos želji Kurtija, Biserko i Čanka, rekao je Aleksandar Vučić, predsednik Srbije, komentarišući sastanak premijera Kosova Aljbina Kurtija sa Sonjom Biserko, Nenadom Čankom i Markom Bašinom, na kome je rečeno da zvanični Beograd planira preseljenje Srba sa KiM u Sandžak.

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.