Gojković: Dogovor sa Mogerini

Ostavite komentar


  1. Bez obzira koliko ne podržavam gest Šešelja i radikala, nekad pomislim da i nije loše da i EU vidi da postoji i drugačija Srbija, koja ne misli kao većina. Možda malo više pomognu na našem putu ka EU.

  2. Nekultura na koju se navikla i gospodja Mogerini jer ima ona radikale i kod kuce.

  3. Za postovanje Poslovnika o radu na sednicama Skupstine, nema dogovaranja sa bilo kim, pa bila to i gospodja Mogerini. One koji ometaju rad parlamenta, trebalo je izbaciti iz sale. Jos nesto. Kada je Corax poceo da crta karikature, Milosevica, Seselja, Vucica… izgledalo je kao da crtezi ne lice mnogo na originale.Kako je vreme prolazilo, pomenuti likovi su postajali sve slicniji Coraxovim karikaturama. Maja Gojkovic be mogla da porazmisli kako izgleda na Coraxovim karikaturama i umesto sto ponizava opoziciju i koristi u dijalogu ironiju i cinizam, da joj takvo ponasanje utice na LEPOTU.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.