Gojković na sastanku sa Fabricijem: Zašto je SZS u izveštaju Evropske komisije?

Ostavite komentar


  1. U pravi je Maja da protesti nisu mirni. Jedan fašista je šutnuo flašicu prema kordonu nezaštićenih policajaca i odmah je reagovala pravna država i prvi put primenila zakon o huliganima čime je pokazala da će braniti vlast do poslednje kapi naše krvi. Gospodjo, prodavati muda za bubrege moguće je izgleda samo narodu bez muda.

    1. A Boško je upao u RTS sa njegovim ,,fašistima“ al’ nikome u zgradi nije falila dlaka sa glave. Majo, Majo i Fabrici vas je pročito’.

  2. Naravno, Majo, da si ti uvek bila clan neke parlamentarne stranke…lakse je nabrojati u kojoj stranci nisi bila….mozda da probas i SDA ili HDZ…sta bi falilo…

  3. SzS nije vanparlamentarna stranka, u kojem je više parlamentarnih stranaka i samostalnih poslanika.

  4. Nije odrađen posao do kraja … polako se pušta voda (ne niz vodu nego voda preko … ). Izgleda da će ova nakazna vlast otići pre nego što su se to neki nadali.

  5. Predsednicaa Parlamenta trazi dlaku u jajetu, kako bi izbegla razgovor na temu na sta taj isti lici. U njemu glavnu rec vodi osudjeni ratni zlocinac, inace njen bivsi sef. Tolerise uvrede koje ovaj, ali i drugi iz vladajuce vecine, upucuju opozicionim poslanicima, besmislene amandmane na predloge zakona od strane vladajuce vecine, kako bi onemogucili opoziciju da diskutuje, zvoncetom daje znak poslanicima vecine kako da glasaju i slicno. Parlament je pretvoren u svinjac, sto se diplomatski uvijeno konstatuje u izvestaju EK. U tim uslovima, zaista nema uslova da opozicija ucestvuje u njegovom radu!

  6. to je ono kad nemaš ništa pametno da kažeš pa se očajnički hvataš za formu umesto da odgovoriš na suštinu. jadna je ova srbija pod ovakvom diktaturom.

  7. szs je sastavljen od nekoliko parlamentarnih stranaka.i sami sns-ovci se u parlamentu obraćaju poslanicima szs pa ne vidim u čemu je ona pametna i šta je otkrila.mnogo je gore što se u izvještaju ne spominje činjenica da u parlamentu Srbije sjedi ratni zločinac koji je politički otac Vučića,što taj isti izražava fašističke stavove,kao i Vjerica Radeta.sve je to mnogo užasnije nego razbijeno staklo na RTS.

  8. A zašto tebi u parlamentu sedi ratni zločinac Vojislav Šešelj i ono od dva radikala koje traži medjunarodni sud za ratne zločine? Taj parlament je po svim mrrilina zločinačko udruženje!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.