Gojković: Nema razloga za odlaganje izbora

Ostavite komentar


  1. Gradjani Srbije podrzavaju rad Aleksandara Vucica i srpske napredne stranke i pruzice mu podrsku na izborima

    1. Naplatna rampa? Helikopter? Savamala? Doktorati? Diplome? Stanovi u Bugarskoj? Trg? Predsednici opstine Grocka,Brus? Krusik? Beograd na vodi?

  2. Majo, ne treba odlagati izbore, ni slučajno, da što pre odete.
    Čeka vas zaslužena kazna, jedva čekam da raspišete, SPS i SNS idu na smetlište, zbog Krušika, lažnih doktorata (Jorgovanka izbrisala na sajtu da je doktorirala na Edukonsu), zbog mafijašenja Srbijagasa.. zbog odlaska najboljih lekara, zbog toga što je Srbija na kolenima i vlast ne poštuje zakone, svi sposobni sve da rade… a ako pokušate sa prevarama , svi će mo na ulicu .

    1. A ti Helena, ako ti je pravo i stvarno ime, dobices 500 dinara za ovaj komentar, sad jevili iz SNS-a.

  3. Naravno da nece biti odlaganja, moze samo da se desi da izbore imamo vec za Srpsku Novu Godinu. Kako se stvari odvijaju, ko zna sta do proleca moze jos da se pojavi u javnosti….

    1. Svaki dan nova afera, bojim se izbora nece ni biti, oticice ovi sami, s vlasti brzo,jako i bolje.

  4. Reče Maja bez imalo stida,eto kakav je čovek kad se bori svim sredstvima da bi ostao u politici jer drugo i nema pojma da radi.A i u politici radi protiv naroda u svoju korist.Ko je u pravu ja koji tako raumišljam ili ona.

  5. Maji odgovaraju izbori pre sezone „mitarenja“ , ako se ne daj bože opet bude moralo preletati.

  6. Kada političar pozicije daje izjavu pričom o tome šta rade drugi a ne o sebi , svojim delima i onome što će učiniti, to znači da on zaista nije političar već spiker. Današni spikeri pozicije seju mržnju i bes, bljuju rafale uvreda , trude se da obmanama diskredituju sve one koji se suprotstavljaju njihovim stavovima. Evo , ja neću izaći na izbore , biće mi zadovoljstvo da iznerviram sve one koji žarko žele da me isteraju taj dan pred kutiju.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.