Gojković: Ništa loše u spajanju izbora

Ostavite komentar


  1. Vucic vas doveo na vaznu funkciju umesto da odgovarate za sve sto ste uradili u Novom Sadu.
    Naravno da su njegove odluke najbolje.To cete mirno i besramno izjavljivati do poslednjeg zitelja ove jadne Srbije ciji parlament je doziveo da ga i vi vodite,bez stava,znanja,ali sa divnim saputanjem(Ana je ovde!)

  2. Ma vi naprednjaci ne znate gde su vam dupeta a gde glave. Igrate se drzave kao deca od tri godine…

  3. Gojkovic je medicinski fenomen. Ume da stoji, hoda uspravno a nema kicmu. Promenice 50 partija, puziti, aplaudirati sefu 5 sati, pozdravljati maloumne govore stranackih drugara iako su mnogi od njih pre za lecenje ili smestaj u dom za retardirane nego za mesto poslanika. Govorice tragikomicne panegirike, zamotavati se u hidzab, histerisati na sednicama da je opozicija zivotno ugrozava time sto trazi rec, vredjati normalan i pismen narod i zdrav razum, nema izgleda niceg sto nece uraditi za fotelju. Takvo gmizanje po blatu zaista moze samo neko ko nije u stanju da radi posao za koji se skolovao. Da imam samo 4 razreda osnovne i pristojno kucno vaspitanje, bilo bi me sramota da spadnem na nivo risticevica, babica, martinovica, da dozvolim da mi zivotom komanduje sumanuti iskompleksirani lik sumnjivog psihickog stanja. Mo““s misliti, nema nista strasno u izborima, pa ajmo svakog meseca da se zabavljamo, nemamo druga posla a bogati k““o nikad u istoriji. Eeeee Majo, Majo… Kad ovome popuste cirkuske daske ispod nogu, gde ces onda da se uslihtas?

  4. Ne da je nista lose, nego je mnogo lose. Prestanite da maltretirate narod sa neprestanim izborima. Ako je to za Vas zabava jel tako obezbedjujete sebi platu za nas je to stres a Vi nemate pravo na to.

  5. G-dji Gojkovic bih uputio samo dva pitanja:

    1. Da li stvarno verujete da bi novi parlamentarni izbori imali za cenu samo stampanje jos jedne izborne liste? Sta je sa cenom prekida rada svih ministarstava, izgubljenom vremenu u kampanji za politicare, aktiviste, gradjane?
    2. Ako ste toliko sigurni da bi g. Vucic pobedio, cemu parlamentarni izbori? Neka on da ostavku I kandiduje se za Predsednika (kao sto to trazite od g. Jankovica) pa da vidimo kako ce proci!

  6. Pa nije jedini trošak kod izbora štampanje glasačkih listića. A tehnička vlada koja ne radi ništa a troši naše pare, a onda prazan hod dok se ne izabere nova vlada, što opet mi plaćamo, pa na kraju svečano obeležavanje 100 dana vlade, iako nas uništavaju već pet godina bez ikakvih pozitivnih rezultata.

  7. Trebaju novi izbori, a evo i zašto. Hvala SNS i SPS za sve što čine za nas, do neba im hvala, da nije njih ne bismo imali tople stanove, zagrejane bazene, struju, vodu, debele koverte, bahate odmore po belom svetu, master diplome, kradonačelničke funkcije, livade i njive, itd.. itd. U potpisu: Porodice Nikolić, Vučić, Mali, Vesić, Dačić, Krkobabić, Mrkonjić, Gojković…

  8. Kasnite, skupštinke izbore treba sprovoditi polugodišnje, to je će predstavljati sveteki kuriozitet. To vam garantuje da ostanete na vlasti narednih dve decenije, da narod osiromaši do balčaka, da penzioneri pomru od gladi, bez lekova, bez lekara. Omogućić te da se svi lekari presele u zapadne zemlje baš tako kako sada čine. Katasrofa po ovaj narod potiče iz vaših glava. Valast vam je slađa od svega. Preparirani mozgovi botova držaća vas na vlasti . Jedan reče da ne zna šta je to bot. Botovi su roboti ograničene inteligencincije kojima upravljaju političari i ne prepozanju opsanosti koje im prete.To su ljudi koji glasaju za SNS .

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.