Gojković: Opozicija koja ne dođe na sednicu pokazaće da joj nije stalo do Kosova

Kancelarija za Kosovo i Metohiju dostavila Skupštini Srbije izveštaj o pregovorima Beograd – Priština

Ostavite komentar


  1. Šta je svrha te sednice Skupštine i nekakvog izveštaja i koliko to tangira današnje Kosovo,njegovo stanovništvo i rukovodstvo??? „Svrha teme da nam prođe vreme“! Čuo sam da su se Tači i Haradinaj izuzetno nasekirali zbog sednice!

    1. Sns, predvodjen acom i majom, koji „organizuju“ sednicu sa sedam godina zakasnjenja, nesumnjivo pokazuju da ih zabole za Kosovo kao deo Srbije, ali pokazuju i da su jako zainteresovani da koruptivno i kriminalno izvlace pare po osnovu Kosova iz drzavnih i stavljaju ih svoje dzepove.

  2. Naprednjacima je neobično stalo da opozicija učestvuje na sednici o Kosovu. Izgleda da su od svojih „prijatelja“ iz EU dobili ozbiljne primedbe zbog urušavanja parlamentarnog delovanja, pa sad gledaju kako da se izvuku. To ja samo još jedan razlog više za bojkot.

  3. Vi ste gospođo Gojković svojim delovanjem u Skupštini uništili bilo kakav normalan dijalog i sad bi hteli da prisustvom opozicije dobijete nekakav legimitet, jer se radi o temi koja je u vrhu prioriteta države. I sad pripremate teren da optužite opet opoziciju za bilo kaju odluku koju vladajuća većina donese. Pa imate „svoju“ opoziciju zar vam ona nije dovoljna. Sram vas bilo, nadam se da ce vam bar istorija suditi.

  4. Cista ucena. Kakav je to izvestaj posto je predsednik rekao da je sve gotovo i da narod nije prihvatio nikad objavljeni plan o Kosovu i da ce u buduce da se pravi blesav. Ovom sednicom Vucic zeli ssmo da dibije pokrice za sve sto nije uradio do sada. Nikako u parlament.

  5. Opozicija koja dodje na naprednjacku karikaturu Skupstine pokazace ne samo da joj nije stalo do Kosova nego da generalno o vladavini prava i parlamentarnoj demokratiji misli u dlaku isto kao i vladajuca vecina, i potpuno ce se izjednaciti sa njom u sistematskom stavljanju stranackih interesa ispred drzavnih. Pregovore o Kosovu SNS je oteo iz rukovodstva i nadzora Skupstine, koju je kao ustanovu sasvim devastirala Maja Gojkovic. Sada kada im je potreban privid parlmentarne forme i realna podela odgovornosti jako bi zeleli da vide opoziciju u skupstinskim klupama. Svako ko im bude udovoljio treba da bude najstroze politicki kaznjen.

    1. Лагодније је у шатору, уз кафицу, без гужве, другог мишљења…. Ко би то оставио због, тамо неког, Косова и Метохије!

  6. kako slatkorečivo poltronstvo.. kako vas je AV lepo rasporedio, njegov posao smo klizi, ulizice na svakom koraku. Moram da pohvalim predsednicu parlamenta, jer nije se uspavala, nego je bila budna da čuje kada je predsednik rekao da želi da se o Kosovu govori u skupštini pa je brže bolje i ona načinila izjavu za medije..

    1. Pa šta će vam Djilas, Jeremic, Obradović, oni si fašisti, dileri drogom, lopovi. Sad vam trebaju za publiku. Sram vas bilo.

  7. Sazeto receno, na sednicu bi se doslo da nam plan koga nema izlozi covek koji ce da se „pravi blesav“. Ja apsolutno ne vidim ni jedan razlog da bilo ko od gradjana gleda TV prenos takve budalastine, a posebno da bilo koji normalan poslanik prisustvuje tom cirkusu.

  8. Prodali ste Kosovo sami. Niko vas nikada ne moze oprati, pa ni opozicija koja ne postoji jer ste i nju unistili.

  9. Dok je Kosova sa problemom i vama će biti dobro. Jedinu korist od Kosova u proteklih 30 godina su imali političari i ovi koji su skupo prodali imanja, uzeli pare i pobegli. Mi ostali samo trpimo štetu jer vi namerno gubite vreme. Šta vas boli uvo, samo neka je vama dobro, narod ko …

  10. Možete vi da raspravljate o Kosovu do Sudnjeg dana a u međuvremenu život ide dalje! Kakav je rezultat od do sada donetih rezolucija,deklaracija,platformi,aneksa,proklamacija,unutrašnjeg dijaloga…u vezi Kosova?E isti takav će biti i posle ove sednice,iz šupljeg u prazno,teatar za plebs na državnom nivou!

  11. Ovo je najmonstruoznija rečenica koju je ova preletačevićka ikad izgovorila. Predsednica skupštine koja 7 godina nije stavila na dnevni red Kosovo da sad nekog kritikuje! Ako je i od preletačevićke, mnogo je!

  12. Slusacemo satima monolog prvorodjenog. Njegovo ispiranje mozga do povracanja u crnu kesicu. A rezultat svega toga ce biti placene dnevnice ove sednice. Budalastine!

    1. Sta je crna kesica kriva? Sto da se povraca u crnu kesicu? Ne dam crnu kesicu! Pravda za crnu kesicu!

  13. I ne treba da dodju.Niste je zvali ni kada je veliki vodja pregovarao i potpisivao samo on zna sta.Inace opozicija je kako kazete fasisticka.Taman posla da pored vas da sede fasisti.Sta ce svet da kaze.

  14. Zamisli nesreću da ti vakelu o politici drži Maja Gojković koja je od 1991 do danas promenila više partija nego frizura , i ta će da priča o politici, Kosovu ili još gore moralu.
    DNO!

  15. Izveštaj su već usvojili(?),opoziciju napadaju ,a da ne znaju ni da li će učestvovati u raspravi?Pa čemu onda sednica?

  16. Ne, ko ne dođe na sedniu, pokazaće samo da neće da bude vaša vreća za uvrede, ni kanta za pljuvanje, ni zgodan izgovor za svu vašu jalovost i nesposobnost!
    Uostalom, ne razumem šta vi prepodobni i predobri radikali imate da razgovarate s tajkunima, fašistima, nasilnicima, silovateljima i lopovima, kako ih sami nazivate?!!

  17. Davno je prošlo vreme za tu sednicu gospodo nazadnjaci. Podelili ste narod potpuno i sada očekujete da neko razgovara sa vama. Smešno

  18. 7 godina niste ni znali ni smeli da rešite ovo pitanje ,a sada je dovoljno par sati skupštinske rasprave uz opziciju kao dekor

  19. Majo, pusti fašiste, narkomane i tajkune na miru, nego vi lepo pripremite jedno 8000 amandmana na Izveštaj, opozicione klupe popunite lutkama na naduvavanje pa ih onda vređajte i ponižavajte, ali onako prostački, đilkoški, kako to samo vi naprednjaci umete.

  20. Ajde? Kakva jeftina ucenjivačka poruka. Ti ćeš da određuješ ko je patriota i zašto jeste ili nije.

  21. Da slušaju vas, kojima je valjda do KiM stalo, da se „zanosimo idejom da je kosovo naše“?
    Ko ima nerava to da sluša osim episkopa?

  22. dakle,da li ce biti direktan prenos na parovima i zadruzi???ako nece ja necu gledati…

  23. čitaće se izveštaj kancelarije za Kosovo…a zašto ga ne piše AV…pa on se pitao za sve ,vodio pregovore.Kakve sad veze ima kancelarija…ili ima …da se nadje neki krivac a da to ne bude vodja…

  24. Urenebesna tragedija. Dakle opoziciji kojoj je stalo do KiM treba da dođe u skupštinu da bude ispljuvana od predsednika, predsednika vlade, vlade, skupštinske većine koja je već za zadnjih sedam godna uništila sve tragove državnosti Srbije na KiM i ostalo je samo da se potpiše.

  25. Očigledno je da opoziciji i nije stalo do Kosmeta koliko joj je stalo do fotelja.

  26. Опозицији одавно није стало до Србије и грађана

Ostavite komentar


Politika

Đurić iz Rima: Italija ključni partner Srbije 10

Đurić iz Rima: Italija ključni partner Srbije

Italija je ključan partner Srbije i regiona Zapadnog Balkana, kako u ekonomskom razvoju, tako i u očuvanju stabilnosti i mira, posebno u zaštiti manastira Visoki Dečani i srpske kulturne baštine na Kosovu, poručio je danas u Rimu ministar spoljnih poslova Srbije Marko Đurić, posle razgovora sa italijanskim kolegom Antoniom Tajanijem.

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.