Gojković: Osuda hajke na Vučića

Ostavite komentar


  1. Maja Gojkovic brani svog sefa, demagoskim i pausalnim izjavama ne pomenuvsi; dali je ili nije nezakonito blokiran racun Adrija grupe. Sve sto citalac zakljucuje iz njene izjave je da Adrija grupa treba da plati porez kao i svi drugi.
    Rodic iznosi dokaze da je sva dugovanja izmirio, te s toga ne duguje poreskoj upravi nista,dok Gojkovicka ne iznosi dokaze da nije izmirio. Neka Maja donese crno na belo sta Adruja grupa duguje drzavi Srbiji. U protivnom, verovacemo ponudjenim dokazima.

  2. A da Za ubeđivanje Zatucane mase,,,celih,,2 miiona ,,glasača,,Srbije,znese u JAVNOST PO KOM JE OSNOVU,,NA MESTU PREDSEDNICE PARLAMENTA POŠTO JE NEDELJIVI ,,VLASNIK,, PRESUDE ZA A.T,P. VOJVODINA U rodnom joj gradu, ,pa novosađani,Imaju,,čast,,što njen,,,amanet,,,,DOBROVOLJNOI,I DANAS PLAĆAJU I PLAĆAČE ga DOKSE NENAMIRI,,CEO DUG..Oradikalsko urpođenoojretorici,,i,zvoncu,u samom Paramentu pred,,glasanje,, sprdaju se i deca tek statala da kopiraju.Šteta ,što njene,,posađene semenke,,iz znane bavevinske,,bašče,,nemogu i da se izvoze,,da bi nam se bar za koji procenat,smanjio,nacionalni,dug,Najveći u istoriji, njenim i glavnim joj,kadrovskim Gromobranom,od gromobrana zakona,od kada,spasavaju,, naciju.Kako joj je opet ekskluzivirao,VOĐA,,POPU ,POP,A NJOJ što PO TOME,ŠIC DA VIŠE NEGLEDAMO I NESLUŠAMO ,OVU NEOPISVO NELJUDSKU ,,ŽENSKU LJUŠTURU,,I RETKO BESRAMNOM OSOBOM,na odgovarajuće odavno zasluženo mesto sa svim starim,, borcima ,,NIKLIM IZ ,,SEMENKI JOJ,za ovo BLAGIS.ANJE,VUČKOLENDA GDE SAMO OVAKVIMA ,ON,, ,DIŽE,,RAMPU,,ZA,,PROLAZ,,KAD SATRAPI OSTARE,.bio bi relana naslov,jedne novije knjige,posle onih,,slavnih,memoara,,Spomenarskih,,zapisa,, nekadašnje i sadašnje Srbije.,,kako ono i reče,, i opeče,se,Kadrovik,joj ,,ono neko staro i dobro vreme ,, pre ovakvih,.,,,,pravnika,, .pride,,.

  3. Majo, ako je Srbija pravna država, zašto policijs nije reagovala na nelegalno rušenje objekata u Savsmali? Žašto nadležni ne utvrde gde je razlika u ceni fontane na Slaviji?
    Kada će železara da vrati 100 miliona evra kredita?
    Zašto dokazanog lažova imamo za predsednika?

  4. Nije dovoljno reci da su napadi na AV "prizemni, brutalni, besmisleni i neosnovani", vec je potrebno svaki od navoda u Kuriru, tacku po tacku "napada", argumentovano braniti i dokazivati da su laz.. Nije dovoljno reci da Kurir duguje za porez, vec se mora reci koliko i za koji perod i na osnovu kojih i cijih resenja. Maja Gojkovic je pravnik i zna kako se to radi u uredjenoj drzavi.

  5. Laz je da su zakoni u Srbiji isti za sve. Tajkuni, ubice, kriminalci, lopovi, zlostavljaci se ne kaznjavaju, oni dobijaju opomene i nanogice. Kaznjavaju se samo oni jadnici koji nisu platili racune, parking, preprodavci, otimaju im se kuce, zaracunavaju enormne kamate, salju im se nasilnici, uterivaci dugova. Primera ima toliko i svi ih znamo da je bespredmetno nabrajati ih. Ali one lazi naseg predsenika na koje nas je Kurir podsetio nisu izmisljene. One su toliko velike i pogubne za nas gradjane da je to strasno. Vucic ima dosta portparola da ga brane pa neka demantuju te lazi ali argumentovano. Ali posledice tih lazi smo svi osetili na svojoj kozi i zato predsednik i njegove sluge hoce da ugase Kurir, a sutra i sve ostale koji kritikuju. Ljude zastrasuju, saslusavaju, ali ipak uspecemo da se oslobodimo ove tiranije.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.