Gojković: Pitanje Kosova važnije od pitanja REM-a i Upravnog odbora RTS-a

Ostavite komentar


  1. Majo ne prica gluposti…Vucic je vec Kosova obeco i zavrsio ….ne prica vise o tome predji dalje na druga tema kao Rem standard mediji itako…

  2. Nije opozicija to izjavila, već da su vama važniji REM i RTS, obzirom na sve vaše poteze do sada. Kao što narodna poslovica kaže… U laži su kratke noge. Vama su sve kraće i kraće, o nosevi su vam sve duži. Sa druge strane, zar je neko očekivao iskrenost od osobe koja je promenila stranaka koliko ima i zrnca peska u Sahari.

    1. SNS-ovcima u Skupštini je pitanje Kosova i Metohije toliko važno i prioritetno, da im je trebalo punih 6 ( šest ) godina da tu temu Maja G. stavi na repertoar. Ne bi ni sada nego je AV AV to zahtevao. Sramaota i farsa od Skupštine i države.

    1. Jelena, Jovana, Pedja,,,,, prioritet je mozak ali ga vi nadomestate i kompenzujete budjavim sendvicima?

  3. Predsednica skupstine Srbije je svesna vaznosti pitanja Kosova i Metohije… opozicija je izgubila kompas, definitivno!!

    1. O tvojoj prefsednici je bezmisleno trositi reci? Nije on nicega svestna sem nisko uhlebljenje osobe bez morala? A ti tako plitkouman nisi izgubio kompas nego ga nisi ni imao?

  4. Znači, sve do 27.05.2019. mnoge teme su bile važnije od KiM, jer da nije tako, o KiM bi se vec odavno raspravljalo u NSRS! Šta se čekalo šest i po godina da se KiM nađe na dnevnom redu NSRS? Kad su prvorođenog EU, USA i ko zna još ko, doterali do zida, ON, svevišnji ON dolazi u NSRS sa temom o KiM!

  5. Ima li iko srca da ovu gospođu obavesti da joj je kalendar star nekih 35-40 godina?
    I ne samo njoj, bojim se.

  6. Ti i tvoji sns ovci ste najveci neprijatelji Srbije i Srba, oterali ste srpsku pamet i sposobne ljude a skupljate jeftine poene kod glupe mase.
    Niko vise ovde ne ume biciklu da napravi.

  7. Tolikoje važno, da otkad je Vučić na vlasti, a ti predsednica Skupštine, nije nikad sazvana sednica na tu temu?
    A sad krećete s forom „dok Hilandar (KiM) gori, ništa drugo nije bitno“. Ma nemoj?! Zar stvarno mislite da smo baš tolike veverice?

  8. Sami smo krivi sto smo olako shvatili 6. oktobar, pristojni ljudi su mislili da je zlo pobedjeno a kad ono… Pamet u glavu ljudi, ovi nece nikada mirno sici s vlasti, poostravace zakonske norme, cinice jos gore zulume a sve u skladu sa svojim zakonima koje su poceli da donose. Crno nam se pise, ovo sto sada prezivljavamo nije nista, ubedjen sam u to.

    1. To je odavno jasno. I ne znam zašto, ali pada mi na pamet ona Miloševićeva rečenica. „a ni oružane borbe nisu isključene“…

  9. Pitanje Kosova je nevažno od 1999. godine..

    Svi koji njime manipulišu od tada čine zločin prema ovoj zemlji i društvu. A blajhovani radikali najviše.

  10. Ako kome nije bilo jasno, ovo je dokaz da pitanje Kosova postoji samo zato da se druga pitanja ne bi rešavala.

  11. Gojković j potpuno u pravu čemu REM služi, i zašto nešto preduzme.RTS sednicu KiM mora da prenosi, jer je RTS državna televizija.Opozicija nema pitanja niti bilo šta oni su dužni da kažu koliko je koštao život jednog Srbina na KiM, i koliko su im Albanci platili da bi potpisivali sve njihove zahteve u Briselu. Koliko je Borko Stefanović uzeo novca za to? Oni su dužni da kažu, koliko je i zakoje novac je Slobodan Milošević završio u Hagu, i koliko je plaćena Nata Mesarović dfa proglasi Legiju krivim od strane Koštunice i tadašnjeg premijera Zorana Živkovića, i koliko je DOS koštao život premijera Đinđića? Koliko su uzeli novca od Kosovskih Albanaca za sve ovo?

    1. Hedona = budala!
      I to pokvarena budala. Nije Borko prodao 112 hektara BEOGRADA, vredno 4,5 milijarde dolara, niti PUT za Zrenjanin, ni pola severne Bačke, ni… Tvoj AVAV je prodao, a ti lupetaj k’o prozor ma promaji.
      Uostalom, ovde zagađuješ, eno ti Pink, Alo, Informer…

  12. Djilasu i Solaku je vazniji REM od KiM ili ekonomije Srbije jer bi da kao i ranije vode uredjuvacku politiku u medijima i da se enormno bogate na racun gradjana.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.