Gojković: Poboljšanje uslova rada i povratak većine parlamentarnih stranka u Skupštinu

Ostavite komentar


  1. Najiritantniji lik koji sam video i čuo u mom ne baš kratkom životu.

  2. O tempora, o mores! Prevarantkinja ni reči o tome zašto su neke stranke izašle iz tog svinjca, i ostale vani? I kako se sama nije setila svih tih “poboljšanja”, nego su trebali za EU saveti?

    1. a drzavni organi su finansirani parama gradjana da gaze sva gradjanska prava i sire mrznju prema politickim neistomisljenicima SNS-a.
      Svako ko opstruira takav rad je heroj naroda! Tako je bilo u istoriji, i tako ce i ostati! SNS i ova vlast ce biti upamcena kao nastavak devedesetih, pun mrznje i netolerancije, bice upamcena po nevidjenim mafijaskim obracunima, i raznoraznim nezakonitim radnjama poput Savamale, Krusika, Jovanjice i ko zna cega jos sve ne

      1. Ako ona ponovo bude u skupstini to je jasna poruka da diktator nema nameru da ista menja u skupstini. Nastavice sa nasiljem prema neistomisljenicima.

  3. U skupstinskom radu nisu ucestvovali oni kojima interesi gradjana nisu bitni i koji nisu zeleli politicki dijalog, dogovor i diskusiju unutar ove institucije.

    1. Botino glupa, jesi li ti ikada čuo za 300 do 400 amandmana podnetih na član prvi radnog dokumenta od strane poslanika SNS. Nisi, zato što si slep i gluv.

  4. TOLIKO LAZES CIM ZINES, i to ti je preslo u naviku, tako si rodjena kao LAZOVCINA , a tu nema nama pomoci, i nepita se ti nego Vucic , a on je iste fele , tako da se ne sekirasl, ti i Stefanovic ste sigurica, drustvo- stranka lazova

  5. Treba oduzeti plate onima koji ne ucestvuju u radu tj bojkotuju ali platu ne bojkotuju.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.