Gojković (POKS): Kralj bi vratio stabilnost

Ostavite komentar


  1. Već imamo kralja, svemoćnog, neprikosnovenog. Sve sam rešava, odlučuje, za sve se pita, svi ostali su podguzne muve! I šta, je li srećan narod, da li je ugledna država, da li bilo šta radi osim besomučnog zaduživanja do 33 mlrd €,….? Vi što ser.., msm pričate o kralju caru voždu samo treba da obezbedite vučiću još jedno poslaničke mesto i to je sva vaša uloga i razlog postojanja. Jedite, znate šta već!

  2. Vi ste naslednici one „hrabre vlade“, koja je, cim je prvi metak ispaljen, napunili kofere zlatom, sa porodicama i poslugom, seli u avione i zbrisali u inostranstvo..
    Na kraju su se nastanili u Londonu, i cekali, da ih Cercil, ponovo povrati na vlast.
    Blago Srbiji, sto naslednike, takvih patriota i heroja, jos uvek ima !

  3. Da je Kralj bio dobar on nebi pobegao .Ostao bi u Jugoslaviji da da se bori na celu svoje vojske i brani svoj narod. On je to prepustio drugima. i stime ostavio svoj narod i zemlju. I sta sada hoce posle 80 god.

  4. Kralj da vrati stabičnost?Za početak, prvo neka vrati zlato iz Londona, što su njegovi pokrali.

  5. Da li bi kralj vratio i zlato? A,da,nema ga,potrošilo se.Treba živeti na nivou a ne raditi ništa konkretno a to košta!

    1. Kralj bi vratio stabilnost, ali nece on da se vrati na vlast sa vama iz Poksa i BIAoksa. On hoce prave monarhiste, a ne lazne.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.