Gojković: Spalite me, ali ne dozvoljavam uvrede

Opozicija tvrdi da je od jutros zabranjeno uvođenje gostiju u Skupštinu

Ostavite komentar


  1. Procedura postoji sa razlogom i treba je postovati. U pitanju je bezbenost svih u parlamentu.

  2. Tapicevu je istina ubola u oko, jasno je da pomenuti preko svoje dece pokusavaju da obore izbor vecine građana Srbije.

  3. Maja Gojković baš preteruje kada za samu sebe ustvrdi da će ući u istoriju (valjda je mislila istoriju srpskog parlamentarizma), kao Predsednica koja nije dozvolila da se u Skupštini koristi reč fašizam. Začuđujuće od gđe Predsednice da fašizam tumači na nivou malog Perice, da tek kada se upotrebi reč fašizam, pa makar ona služila da se izlože kritici nedvosmisleni pojavni oblici ovog zlokobnog uređenja, korišćeni u govoru ševa poslaničke grupe Martinovića, koga nije ni opomenula. Ipak gđo Gojković mišljenja sam da ćete pre ući u istoriju srpskog višestranačja, kao osoba koja je promenila najviše stranaka, nego kao Predsednica Skupštine…

  4. Da li samo demostranti koji setaju ulicama Beograda imaju pravo da prisustvuju sednicama skupstine ili i mi ostali imamo to isto pravo??

  5. Neki nikako da razumeju u kojoj ustanovi su se našli. Ovo da nekome prevodite iz inostranstva bi bio u šoku šta se radi

  6. Pobogu,jesmo li civilizovano društvo,ili smo rudimentalni ostatak civilizacijskepolitičke kulture,,pa te hoće da štrajkuju glađu i žeđu pa sad i spaljivanjem prete,sva sintaksa i semantika je dozvoljena za održanje na vlasti i ostvarenju svojih političkih ciljeva,pa ipak je to Narodna skupština R.Srbije,citirajući "Palmu" "neka rade šta god hoće u svojim kućama"Drugim rečima,gospođa Gojković i Đordano Bruno na istoj muci,mućenici,neko zbog ubeđenja u nauku a neko zbog ubeđenja u veštičarenje.Pa neka odahne Miloš Obrenović ukinuo spaljivanje veštica 1858godine,ali kao vrstan pravnik znala bi ona to, da onomad 1946 godine,nije ukinut Građanski zakon Srbije,a evo i 2017.godina a još uvek nemamo Grđanski Zakon.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.