Gojković: Srbija opredeljena za saradnju sa zemljama evroazijskog regiona

Ostavite komentar


  1. Mene lično,niti većinu u Srbiji nisu,nuti pitaju za odluke.Lično jesam za Evropsku uniju i za Ameriku.

  2. Kako li je ta “ preletacica “ odletela do ( gde je to ) Kazah…i jos na sastanku , predsednika i pod predsednika “ parlamenata “ .Postoje parlamenti u tim “ egoticnim “ zemljama sa “ dozivotnim diktatorima “ ? ? ? boze … boze …Maja govori ili pise neki strani jesik ? ? ?… boze …boze …Prenece nam , sigurno “ metode i iskustva “ tih “ prijateljskih demokratskih “ zemalja

  3. Razmena iskustava.
    ATP Novi Sad.
    Primer za uzor.
    Bimznis: Izgradnja autobuskih stanica po Aziji.

  4. Evroazija?!?Koje su to zemlje i koji je to region?Koliko ja znam,samo dve zemlje se geofrafski nalaze na dva kontinenta,a to su Rusija i Turska.Inace,neznam sta mi to imamo ili bi trebali da imamo sa Azijom.Imam predlog za ove preletace,lopove i plagijatore,ajde se vi lepo pokupite pa svi zajedno,u jednom pravcu,u Evroaziju.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 12. i 13. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.