Gojković: Srbija u junu dobija novog premijera

Ostavite komentar


  1. Trebali su da pitaju Maju kako se zove sistem u kome jedan covek ima u svojim rukama i premijersku/parlamentarnu i predsednicku vlast. To se zove autokratski sistem. Diktatura je kad nema visepartijskog sistema a autokratija je kad parlament prividno postoji a u stvarnosti jedan covek odlucuje sve. Zato je Milosevic bio autokrata a ne diktator a Vucko je krenuo njegovim stopama.

  2. Nije lud Aleks Vucic da premijersku fotelju preda nekom drugom.
    Kao predsednik Srbije bi se dosadjivao na kaucu na kome je bio Toma-diploma.
    Obe funkcije moze Vucic zadrzati i imitirati Borisa Tadica koga su pitali i kada je neko trebao garazu iza kuce da napravi. Zato je Bora Tadic i propao..
    Ako Vucic slucajno preda premijersku fotelju SPS demagogu i kameleonu Dacicu ili ne daj boze M.Gojkovicki -propasce jos pre. Stvarna i iskrena saradnja sa susedima i susednim drzavama /ne a la Dodik i sl/ kao i mir medju gradjanima Srbije su sansa da se Vucic "otkaci" od Milosevicevog i Seseljevog razarajuceg ratnog sinjela i bude faktor mira i stabilnosti ovog dela Balkana.

  3. Sta bi sa onim spiskovima preko 400 000 građana? Onomad je pobegla od novinara kada su joj postavili to pitanje, sad svi vec i zaboravili na to pitanje. Neverovatno je kako vlast uspe da izbegne odgovore na sva pitanja jer ima bezbroj novih tema i malverzacija svakodnevno.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.