Gojković: Ubeđena sam da je Obradović prekinuo štrajk glađu

Ostavite komentar


  1. Gospođo predsednikovice , neobavešteni ste i kasnite desetak godina, štrajk glađu i žeđu je prekinuo Tomislav Nikolić i ustao je sa stiropora.Da li ste Vi uklonili stiropor ispred skupštine? Nemojte ,molim Vas da olakšavate Obradoviću pokupite Tomin stiropor.

  2. Ma laze ova on je nosio noz ( bar tako kazu qilasovi mediumi ) i preteniku nije bio pocepan sako nitu oboren na zemlju i tucen ma laze bre

  3. Sad su im puna usta tužilaštva a kad se to isto tužilaštvo nije oglašavalo povodom brojnih afera poput Krušika i falsifikovanih diploma ministara onda su ćutali!

    1. Mogu da pita sta je bilo sa bakljadom,a usput i savamalom ,sramota je sto vlas proziva tužilaštvo a za koje delo da uhapse boska obradivica ,za terorizam, ili ,pa kada je su vuše nn lica rušila savamalu tada nine bio intetes da se otkrije istina. Nemoj da prekršaje prikazujete kao krivična dela…. Zakonodavna,izvršna i sudska vlast nezavisne da budu.

  4. Neka nam ke Bog u pomoci,pa gospodjo vi ste presjednica skupstine republike Sebije i morate da postujete sve narodne poslanike za koje je narod glasao,a ne da sirite mrznjui svadjate srpski narod.Dace bog da se dozovete pameti .E zbog takvih nasa deca beze iz Srbije.

  5. Vazda ste bili smradovi!
    Pa podržite Boška,smradovi!
    Vest za prvu stranu novina!
    Smradoviijiiii

  6. Majo.Majo kako samo nadjes vremena da pratis ko sta radi…tz tz tz, a Martinovic jel on jeo iz kese?

  7. Treptooka babadevojka srbljima da govori o vidu? Šta si ti to videla godpođice? Ukazao ti se istinski Isus ili samo tvoj sadašnji lažljivi šef…pošto si ih imala poviše u svom sirotom životiću.

  8. Ja sam video u novinama sliku kako mu donose hranu a potom je otišao da prenoći u skupštinu.

    1. Doneli su mu i cebence i jastuk. Mozda su zaboravili plisanu igracku da lepse pajki.

  9. Gospodjo advokatice, tuzilastvo je, sem pojedinaca, u dubokom snu, vec osam godina. A da bi se, u vasem slucaju probudilo, neophodno je Majo da ‘TI’, Obradovicu, ukines imunitet. Ovako spinujES.

  10. Obradović je klasičan prevarant, želi lažnim štrajkom glađu da skrene pažnju na sebe!!!

  11. Na srecu pa vecina gradjana Srbije nece nasesti na ovu jako losu glumu…

  12. Ova osoba ( da ne kazem zena jer bi se mnoge uvredile ) kao advokat je cista nula a kao covek totalni promasaj. Njene izjave ne zasluzuju nikakav komentar . Nju samo zanima vlast i nista drugo. To je dokazala milion puta preletima u one partije koje su na vlasti . Promenila je vise stranaka nego sto ih posteni Srbin moze nabrojati. Ona je pored Vucica najveca sramota Srbije .

  13. A šta je radio u noći izmedju nedelje i ponedeljka, u ako to nije prekid štrajka gladju? Sve je ovo rijaliti program, koji treba da mu podigne rejting.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.