Gojković: Važno da naš kandidat pobedi

Ostavite komentar


  1. Kaže g-đica Maja da je važno da pobedi njihov kandidat , hoće reći član SNS -.radikala . A zna li g-đica da je narod u Srbiji ogorčen na Vučića i Tomu diplomu i da će izlaznost biti 65-70 % , tj. ogromna , jer ste se narodu Srbije smučili . A o aferi " Savamala " , da nepričamo , to će vas koštati aprilskih izbora , a posle će ići sudski procesi jer i Evropa traži da se to zlo istera na čistac . Jedina nada da nešto uradite oko izbora su oni famozni džakovi sa glasačkim listićima ( prikazivani su na TV ) koji čuče negde u podrumu .

  2. Pa jedino im je to i važno… Kako god mogu, samo da ostanu a vlasti! Drže se kandžama i kidaju nam meso.

  3. Stvarno smo ovce. Stvarno. Gospodja moze da daje izjave kakve zeli. I da laze. I da zaboravlja. I da laze.
    …"jer vidimo da su se ujedinjene stranke i unutra i spolja kako bi nas vratili u vremena koja građani žele da zaborave, rekla je Gojković", pa gde je gospodja Gojkovic bila i cime se bavila u vremenima KOJE SRBIJA ZELI DA ZABORAVI. Pa Srbija treba Vas da zaboravi.

  4. Pazite komentar od Mile (botovi uvek imaju umiljata imena)..:"Jako je važno jer će se nastaviti sa radom i uspesima istim tempom". Bolesna fraza koja je izvucena iz ekspozea Vucica. A moje ime je umiljato; Miloje.

  5. Важно је да си у тој функцији – "неутрална"!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.