Gojković: Vučić da ostane predsednik SNS

Ostavite komentar


  1. Vucic treba da ostane na celu SNS.Svakako on ce doneti odluku,ali mislim da jedino stranka moze ici napred uz Vucicev rad.Ponasanje Opozicije je za svaku osudu.Pretnje i bahato ponasanje se ne sme tolerisati.

  2. @Monika.Iz kojeg li ste,,godšta postojanja,,naučili,,ova,,znanja,,u karavanima,s obskrbom,ili,manifestima,, po gradovima,,NapreDno Organizovanim,i Plaćenim,,porukama podrške,uz prisustvo,, ,nekih tamo,,jurišnika,za,,zaštitu,,,Gurua Vam.I pre i posle SVEGA ŠTA TO BEŠE,,LIDERSTVO,, I U KOM SE TO RESORU,,NAPREDUJE,,OD,90,TIH DO DANA DANAŠNJEG.Današnja,liderska,,loža,, istog mentalitetnog,,stanja ,,uma,, ako ga imaše uopšte od postanja,, i ,spasavanja,nacije,,znanja i ,harizme,,je da je nepoželi niko bez amnezije,,i Ajlchajmera kao,domaćina,, .ni najcrnjem neprijatalju nacije.

  3. Vi ostali ste boranija draga Majo! Kada on ode, nestaje i „napredna“ stranka! Vi dobro znate da vam se struktura stranke sastoji od ulizica, preletaca, ratnih profitera, lopova, ulicara, nepismenih, botova, beskicmenjaka i primitivaca; TAKVI glasaju za vas, na njima vi opstajete… To Vucic DOBRO zna i bilo bi dobro da sto pre dobrovoljno ode jer bi to bilo najbolje za Srbiju koju ste za ovih 6 godina unistili. Zato on sondira svoju podrsku i kako vidim, nije zadovoljan! Jednostavno: NEMA SKIM!!!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 2. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.