Gojković: Zasedanje skupštine se nastavlja posle izbora

Ostavite komentar


  1. Srbija nema opoziciju,SANU je zaplašena(nacionalne penzije!),inteligenciji fali ne ispred,studenti studiraju kladionice…zato je ovakva preCednica skupČine!

  2. Nisam da branim ili kudim, ali opozicija sada stvarno preterala sa svojim realitiyem.

  3. Zasto opozicija ne bojkotuje izbore. To su morali da urade i za parlamentarne izbore. Nemaju pristup medijima, nemaju uvid u biracke spiskove (7.100.000 stanovnika ima Srbija a 6.800.000 punoletnih lica – glasaca, ko je tu lud i zasto to opozicija prihvata), nemaju kontrolu samih izbora a na njima ce ucestvovati i svojim ucescem verifikovati taj cirkus. Kao i uvek, makar u poslednjih 25 godina, vazno je nesto oteti za sebe ucescem u vlasti, a narod… ko ga …

  4. Ovo je šamar građanima Srbije! Oni će i za nerad primati ,(enormnu platu)koliko god ne radili!? Baš me interesuje,da li će neko od opozicije (za poziciju znadem) bojkotovati,odnosno odbiti ono što nije zaradio!? A to su cifre,koje običan narod,čak i za veliku trud i rad,ne može da dobije za godinu!?

  5. Kao sto se i pretpostavljalo, Vucic ce se i zubima i noktima drzati vlasti, jer za njega to znaci zastitu kobri i drugih, za javnost nevidljivih odbrambenih odreda. Od cega ? Od krivicne odgovornosti za urusavanje institucija drzave, za krsenje Ustava i za petogodisnju obmanu gradjana. Za pretpostaviti je, da ako bude uvideo svoj politicki kraj, da ce on povuci carsaf sa stola za sobom, i ko zna na sta je sve spreman njegov davno ustavljen osvetnicki karakter. Treba biti odista spreman i oprezanjer on vec ne samo ovim vanrednim stanjem, najavljuje svoj repertoar.

  6. Oni ukinuli demokratiju, hajde mi da prestanemo da ih finnsiramo!

  7. Mogu da zamislim kakva bi atmosfera bila u parlamentu kada su u toku kampanje predsedničkih kandidata, tu dnevni red ni bi ni postojao.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 2. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Panović, novinar

Mislim da bi bilo krajnje pošteno i odgovorno da se ljudi koji zaista vole Danas učlane u Klub čitalaca Danasa.