Gojkovićeva nezadovoljna radom Bulajićeve

Ostavite komentar


  1. Ko god gde zabrlja odmah ide na Pink da se pravda. Jedino gledaoci Pinka mogu da im poveruju sve bajke koje ispricaju. Ko god ima i malo logike taj ne veruje u svasta.

  2. Majine izjave u poslednje vreme bas uveseljavaju. Ne mogu da prestanem da se smejem tolikoj zelji da se izvrne stvarnost. Vi naprednjaci ste ukinuli nezavisnost sudova. Vi ste u sudove uveli praksu da se trazi tumacenje zakona od izvrsne vlasti da bi se donela presuda po volji izvrsne vlasti. Vi ste odmah poceli da se druzite sa Kosticem i ostalim tajkunima koji su pokazali zelju da saradjuju sa vama, a one manje koji nisu ste unistili i na njihovo mesto i u njihove poslove instalirali svoje. Vi ste vratili Karica. Vi ste zadrzali kadrove G17 koji su sa pojedincima iz Ds i Dss ucestvovali i osmislili nacine kako da se bogate u privatizaciji. Vi ste postavljali sudije i tuzioce poslednjih 5 godina i vratili 600 sudija na posao od kojih su vecina clanovi SNS jos uvek. Jankovic Tajkun? Po cemu? Odakle tako gnusna laz od predsednice parlamenta? Opet crtate mete naprednjaci po opoziciji! Jos je smesnije sto neko ko se izdavao za advokata ovako tumaci presudu apelacionog suda. Kako mislite da nastavite da se bavite advokaturom kad padnete sa vlasti, ko ce vas tako neuku angazovati? Mozda pokusate da ponovo preletite u neku od stranaka u buducoj vlasti, ali ko ce vas tako omrazenu primiti?

  3. Kome se mi možemo žaliti na Vas g.Gojković da se konačno sklonite sa tog mesta predsednice?
    Najpoštenije bi bilo da se poslanici biraju po imenu a ne po partijskim/stranačkim listama!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.