Goran Ješić: Vučić je beskrajno zahvalan Crnoj Gori i Severnoj Makedoniji zbog zatvaranja neba za posetu Lavrova

Ostavite komentar


  1. Ko je taj ješić,u kojoj zgradii on živi??
    Pametnica neka,trebalo bi njega za predsednika kućnog saveta!

  2. Ipak se bojim da naš predsednik nije doneo takvu odluku! On voli samo vlast, i može da „vlada“ samo na način kako to rade u Rusiji, Kini, S. Koreji, i u mnogim drugim zemljama… Nažalost, on je zahvaljujući potpunoj kontroli medija ukinuo sve institucije države, ubedio većinu građana Srbije da „država, to sam ja“! Neće on to promeniti, on je restaurirao Miloševićevu Srbiju, skoro isključivo, a sigurno naročito iz ličnih razloga!!!

  3. Najgenijalniji mozak ima Seselj, sto ce se videti kad se za neke stvari sazna. On je mnogo vise ukljucen u neke stvari, ali pametno to prikriva.

  4. Mi i rusi smo isti narod. Ne bratski nego isti. Sa puno sklonosti ka brutalnim rasenjima i bez sklonosti za biznis. Sumorna svest, pesimisticko raspolozanje, podlozni korupciji, skloni samoubilaclim potezima, netrpeljivi prema najboljima i najgoroma.

  5. Zar ovaj nije u zatvoru za sva zla i malverzacije nanete ovom narodu i drzavi?

  6. Jel možda znate, da li je doneta odluka da sutra padne kiša u severnobačkom okrugu?
    …mislim-bio bi veći prinos pšenice!?

  7. Čemu služi vojni pakt NATO,ako ne postoji drugi vojni savez?Skoro sve zemlje koje graniče sa Rusijom su uvučene u NATO.Rusija je opkoljena,moraju susedne zemlje da izmeste NATO oružje.Ovako su i one okupirane kao što je i srbija danas iako nije članica.

  8. Vi bre braco srbijanci, kao da niste gledali ni jedan spijunski film. Pa u filmu na kraju nista nije kao sto je izgledalo.

  9. Sem toga da svaki opozicionar redom priča kako treba uvesti sankcije rusiji, to sa onim šta srbija želi nema blage veze. Pitajte nas, te iste članove opozicionih stranaka, šta mi želimo, vi ste naš glas

  10. Ješić nema kapacitet političara da bi bilo šta komentarisao o poseti Lavrova Srbiji.
    Ali kod nas mnogi misle da su značajne ličnosti i da njihove priče nešto vrede, samo što su članovi neke stranke.

  11. zna se ko je najjaci na svetu,to je i sam putin rekao na jednom skupu,-zar neko u ovoj sali misli da amerika nije najaca sila sveta

  12. Kroji nam NATO kaput po svojoj meri i SAD -cela Evropa ce biti pod njihovom okupacijom!

  13. Priča dokonih za poslepodne uz čaj ili kafu, ništa drugo.
    Svakako nije za ljude profesionalce koji pre podne uljudno i stručno obavljaju svoj posao.

  14. Da li je realno da čoveka koji praktično ne postoji dovedete u emisiju i pitate za mišljenje oko rata u Ukrajini ili bilo čega? Zašto forsirate ovakve i sludjujete ovaj narod isto kao i Pink? Koga briga šta on misli? Nego vidim da imamo dve struje u državi kao i uvek,samo ne zna se koja je gora…

  15. Rusija je agresor i tu nema dileme. Gebelsovska propaganda, koja u Srbiji punih 30 god. objasnjava kako su Hrvatska i BiH krive sto ih je Srbija napala zeljna vece teritorije, i danas radi to isto sa Ukrajinom. Sada je Ukrajina kriva sto je napadnuta i ne samo to, sto se uopste drznula da se od tog napada brani !

  16. Evo gledam u Nemačkoj, vest o Lavrovu,, samo kad smo opet u fokusu,, loše po nas,,
    ,

  17. Srbija je ovoga puta zaista imala sreće…a o pameti nemam sta da kazem.

  18. Respekt za ovog čoveka..jasno precizno bez puno ovo ono..alek se pita .basta.

  19. Bogu hvala ako Srbija napokon shvati da treba svoje interese da sledi ! To znači da se okrene Evropi i ulasku u EU ! Nijedan sistem u svetu nije idealan, stoga treba za svoj narod zauzeti najpovoljniji stav, tj Evropa !

  20. Joj narode o čemu vaši komentari ,? O čemu i šta pišete, jeste li vi uopšte svesni vaših glupih komentara ! Zar želite ponovo sankcije, izolaciju, mržnju u svetu…?

  21. U Srbiji ne znas ko su veci rusofili vlast ili opozicija,ko vise kidise na Bosnu,Kosovo,C.Goru..ko se vise svagja sa Hrvatskom,vlast ili opozicija..ispada da u Srbiji NEMA opozicije vec sake jada i cemera koji nekim cudom prezivljavaju tu gde jesu..

  22. Au, pa botovi masovno presli na Danas? Znaci, tu vide opasnost? Jesic sve lepo rekao.

  23. O cemu ovaj lupeta? Jadna Srbija prodali bi i rodjenu Majku za Vlast i za Novac. Ni Ponosa ni karakters. Ima li jos postenih Ljudi????

  24. Za stefana; lupaš gluposti! Srbija nije nikoga napala nego je pomogla svojim Srbima da izbegnu klanje kao u drugom (svetskom) ratu. Tebi ako se više sviđa hrvatska nego Srbija ti idi u lepu njihovu

  25. Bili su izbori. Tvoja stranka nije uspela. Srecno sledeci put. Sada ne donosite odluke niti vas ko Sta pita.

  26. Beskrajmo bam hvala što pomažete AV da se sankcije uvedu Rusiji, ali one nikako da stignu.

  27. E moj Ješiću, ti više nećeš biti ni predsednik MZ u Inđiji, a kamo li nešto više. Nepoštovanje naroda i države u kojoj živiš, kaže dovoljno onima koji nam dobro ne misle.

  28. Može se verovati da gospodin Ješić ima diplomatskog i državničkog kapaciteta da meri ovakve pojave u državnom, političkom, bezbednosnom i svakom drugom opsegu. Da se malo uozbiljimo i ne pričamo svašta kada ne znamo o ovim sadržajima ništa.

  29. Srbiji nije mesto u EU a biće primljena samo iz straha Zapada da bi mogla da bude uz Rusiju. Ko neželjeno dete…

  30. Ješiću, svaka na mestu I hirurški precizno. A , vi koji to vidite drugačije , imate Vučića za
    predsednika , čoveka oskudnog znanja I bez ikakvih kvaliteta I šta se bunite…Vaše je vreme došlo I uživajte…ako možete…

  31. Pored „demokratske “ evrope srbijanci ce biti gladni osim ovih sto su u nevladinim organiz

  32. Au, kakav loš i nemušt tekst! Odavno ništa gore nisam pročitala… Ne znam ko je kriv, Ješić ili novinar ali ovo je jedan veliki minus za „Danas“!

  33. Pa gde si ti nama , dodji malo da nas gledas na onom stadionu odakle si nas oterao dok si ŝefovao po selu.

  34. Ovaj hteo da dodje pa nije dosao,to je cela filozofija ovde,nista drugo.Jedna je
    stvar po sredi.Kada ja Rusija napala Ukrajinu,citav svet je skinuo maske.Pravi prizor je mnogo ruzan,a povrh svega je strah.Strah od svega i svacega,uglavnom ne opravdan .Ps:Nismo ni mi lepi tom novom svetu,izgubili smo sebe,i svi znamo ili slutimo kako ce se sve ovo zavrsiti.Ratom.

  35. zbog ovakvih isključivih a neumesnih i neodgovornih izjava ovog čoveka treba uhapsiti.

  36. Vrati pare lopove koje si pokrao u Indjiji zajedno sa SPS i SNS pa onda bistri svetsku politikj

  37. Naravno da je Vucic zahvalan,to je bio njegov dil sa crnogorcima i makedoncima.Da nije tako,kako bi pred Solca!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.