Goran Marković: Neću izaći na izbore jer još uvek imam trunku samopoštovanja

Ostavite komentar


  1. Mene samo interesuje da li će neko iz opozicije (tu ne mislim na „opoziciju“) pregledati spiskove onih koji su zavedeni da su glasali i nekako sravniti sa onima koji nisu izašli. Ja se bojim da je želja kod SNS da budu apsolutni pobednici i da izlaznost bude viša od uobičajene tolika da će lažirati i ove parametre.

  2. Mnogi od nas, koji razmisljamo na isti nacin, ce ostati od kuce. Ali ce Vucic dici mrtve glasove iz groba , mrtvi i zivi lesevi, oni su njegova uzdanica.

  3. Takodje necu izaci na lazirane „izbore“ u reziji najveceg prevaranta i lazova koji je urnisao Srbiju a ime mu je Aleksandar Vucic. Ovu olosokratiju na uzurpiranoj vlasti sa unistenim institucijama u drzavi, necemo „skloniti izborima“ a ne pogotovo njihovim namestenim „izborina“. Mafija a pogotovo hibridni tip mafije kao sto je kod nas rec, odnosno „mafija = drzava“ ili „drzava = mafija“, nigde na svetu ni u istoriji nije otisla mirnim putem, zato spremajmo se za onaj „drugaciji put“ koji je neminovan, nadam se sto pre.

  4. U zemlji sramote, laži i zla,
    na izbore izlazi samo krdo,
    koje svoj zadatak unapred zna!

  5. Mnogo volim ove, koji neće da učestvuju jer unapred znaju rezultate, pa zbog svog silnog poštenja i „intelEgencije“ neće da učestvuje u toj prevari?! A sve je mnogo jednostavnije? Narod neće ove izvikane i nabedjene intelektualne gromade, koji su dovoljni sami sebi. Srbija je, u poredjenju sa njihovom veličinom, niko i ništa. Ostajanje kod kuće je jedini način da se ne vidi istina i da se vrši samoobmanjivanje, kako je, eto, Vučić, dobio izbore na osnovu „mrtvih glasača“ ili zaokružujući listiće onih koji su ostali da spavaju?! Da li je neko od ovih teoretičara zavera, ikada bio na glasačkom mestu i video kako to izgleda?

    1. Da li ovo pišeš Goranu Markoviću, možda misliš da je on neki politikant, koji živi od politike i obmanjivanja naroda.
      Da se informišeš, pogledaj enciklopediju, pa uporedi sebe i njega.
      Nije loše da se probudiš i držiš sebi podobnih.

  6. Naravno da se nece osvrtati na broj izaslih i da ce pokusati da podignu vestacku izlaznost.Mogu pricati svasta o tome ali ja,vi,mi,znamo da nismo izasli.Neka nas zaokruze.Nece im biti svejedno,proradice im crv,pocece od nesanice da boluju.Svako zna sta je uradio a valjda i njegova savest nece mirno spavati.Strah od bujice bice uvek prisutan kada su kise ucestale i velike,a ovih dana bas padaju.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.