Goran Marković o vlasti, litijumu, Vučiću…

Ostavite komentar


  1. Bolje Marković da se drži sedme umetnosti pošto se vidi da za ostalo nije baš sposoban. Sad nisu njegovi na vlati pa ne dobija pare od serija i predstava pa se nervira.

  2. OD PORTIRA DO VUČIĆA SVI SU NAPREDNJACI UCENJENI

    Sad komesar Malović seje strah među kraljevački naprednjake

    Slažem se sa gospodinom Marković em da je Aleksandar Vučić, naprednjak No1, koji odlučuje o svemu:raspodeli para i funkcija, izgradnji kula i puteva, proslavama i spomenici a, selektorima od fudbalskih do onih zaduženi za veslanje, zatim rudnici a, klizećem jačanju države Kosovo, zaduži anju i brzini propadanja. Dakle o svemu. Ne znam da li gori na toj vatri ili ga te ucene drže na vlasti pristajanjem na najveće poniženje države i naroda ali sigurno znam da svim ostalim naprednjaci a nije lako-uplašeni su, većina bi pobegla da ima gde iako su im džepovi napunjeni srazmerno poslušnost vođi kome kliču i kad bi kukali.
    Primer Kraljeva. Tamo je naprednjak ne muče Šolc, Makron, Ursula Fon der Lajen, Hil… već srpski naprednjački komesar kojima je Vučić poverio svaki grad i selo na upravljanje i disciplinovan. Posle Glišića sa U a, Krste Janjuševića Kraljevo je za komesar dobilo izvesnog Malo ića goreg, kako kažu, od svih prethodnih. Seče kao onaj Turčin srpske knez ove. Posle Aganlije, Kučuk Alije, Mule Jusufa dođe im Malović. Smenjuje ljude iako ih ni ne poznaje, deli žute i crvene kartone, poručuje, preti. Paradigma bahatost je izričita zabrana članovima SNS da posle radnog vremena ne smeju da se viđaju i razgovaraju sa bilo kojom osobom koja bi mogla da liči na opozicionara. Sin, član SNS mora da prekine svaki kontakt sa ujakom iz opozicioni partije. Ako ne ponište ili ne pokradu referendum o statusu Potekarske ustanove mogu i posao da izgube, funkcije sigurno. Ima da guslanu za kopanje litijum i bore rude iako o tim mineralima ne znaju ništa.
    DAKLE, svi su ucenjeni ne samo A. V. ako je to neka uteha.

  3. @Rad, vi gresite u koracima G-din. Markovic ne podrzava ni jednu stranu samo govori ono sto svaki pametan covek ce reci, zar ne. Ziveli

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. i 27. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.