Goran Miletić o litiji protiv Evroprajda: Nejasno šta je tačno poruka tog protesta

Ostavite komentar


  1. Ima mesta u ovoj drzavi za sva ali sedam dana tulumarenja nije potrebno ni gradjanima ni drzavi ni gradu

  2. Ха, ха… Па порука је јасна да јаснија не може бити и много масовнија и одлучнија од поруке која је планирана да се грађанима Србије потури и пошаље следећег месеца.

  3. Ima mesta za homoseksualce, ali nema mesta za homoseksualnu agendu i ideologiju. Nema mesta za 7-dnevne parade i za menjanje nase tradicije i obicaja.

  4. Predrasude se objasnjavaju besmislenim pricama.Ne vidim empatiju prema LGBT i smatram to
    duboko ukorenjenom predrasudom,Necu vredjati jer to ne dolikuje civilizovanom coveku.
    Ali dajem apsolutnu i bezrezervnu podrskuLGBT populaciji,

  5. Poruka je jasna. Praktično na zvuk pištaljke, baz ozbiljne najave i organizacije, po vrućini, u sezoni godišnjih odmora, Crkva može da izvede na ulicu 10. 000 odraslih ljudi. To nijedna stranka ne može.

  6. Ubedjen sam da su i zitelji Srbije muslimanske veroispovesti kao i drugih hriscanskih zajednica a ne samo SPC, vecinski protiv visednevnog „prajda“.

  7. Ne razumem ni ja koja je poruka Europrajda u zemlji gde je 90 % stanovnika protiv toga.

  8. puna podrzka LGBT populaciji.Na zalost jedini nacin da dobijete bar malo prava je da sto masovnije izadjete na ulicu . A svima ovima koji su protiv LGBT populcije imala bih jedno pitanje. Sta bi ste vi majke radile da imate cerku ili sina u toj situaciji? a vi muskarci mozda se podsvesno bojite da niste Gay.

  9. Niko normalan, bez obzira na veroispovest, ne osudjuje lgbt osobe, ali je takodje cinjenica da vecina gradjana ne podrzava visednevno agresivno paradiranje. Verujem da je i deo homoseksualaca protiv takvog ispoljavanja polnog opredeljenja

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.