Goran Rakić posle ponoći napadnut pred svojim stanom u severnoj Mitrovici? 1foto (BETAPHOTO/MILOŠ MIŠKOV)

Bivši predsednik Srpske liste, sada poslanik u skupštini Srbije Goran Rakić, je posle ponoći brutalno napadnut na severu, javili su kosovski mediji.

RTK prenosi pisanje drugih medija prema kojima Rakića su navodno sinoć napali njegovi ljudi.

U bolnici u kojoj se navodi da se lečio, nisu se izjašnjavali za RTK, dok je vršilac dužnosti direktora policije za sever Kosova Veton Eljšani izjavio da slučaj napada nije prijavljen.

„Sumnja se da se brutalni napad na Gorana Rakića dogodio upravo u ulici Sutjeska na severu Mitrovice, u nedelju u ranim jutarnjim časovima. Uprkos insistiranju televizije da se informiše iz bolnice na severu Mitrovice, niko nije potvrdio da li je Rakić sinoć lečen u ovoj bolnici“, piše RTK.

Na slučaj je na društvenoj mreži Iks (X) reagovao i stručnjak za bezbednost Agim Musljiu.

Musliu je dalje rekao da će biti uloženi napori da se napad prikaže kao napad Albanaca na Rakića.

„Bivši predsednik Srpske liste Goran Rakić pretučen je sinoć u Mitrovici, u severnom delu sa srpskom većinom. Iako su ga tukli njegovi prijatelji, Vučićevi i Radoičićevi zločinci i teroristi, lečili su ga u tajnosti. Sigurno bi ovaj slučaj bio predstavljen kao napad Albanaca sa ciljem širenja dezinformacija“, napisao je Musliu.

RTK je pokušala da kontaktira i Rakića da se izjasnio da li je bio napadnut, ali on tokom dana nije odgovarao na pozive televizije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari