Gosti „Utiska nedelje“: Apsolutno nemoguće da SNS ima više glasova nego na prošlim izborima

Ostavite komentar


  1. Može jer su mnogi iz Republike Srpske,CG dobili naše pasose… Jos kada u budućnosti podelimo Rusima,Kinezima,Indijcima… predlozenim zakonima kojim se olakšava strancima zivotmunSrbiji plus đogucnost da dovedu i porodicu ( da li su usvojeni ili ne nisam upoznat) budućnost Srbije ce pobedjivati i 2027,2031…

  2. Uh,uh.Jadni mi.Samo vas gledam.Nema izvini,nisam hteo,bio sam mlad,oprosti mi narode-kao izvinjenje evi dajem Hilandaru par miliona,evo za istrazivanje zrtava NDH i popis zrtava par miliona,evo za popis zrtava cetnika i komunista i imena ubica par miliona i trazimo otvaranje dosijea Udbe da vidimo ko je ko i zasto je to to sto jeste.Evo par miliona za borbu protiv korupcije i par miliona za istrazivanje ko i zasto radi protiv mene i moje drzave.Prosto,jel’da.Kako me je lako ubediti ovako glupog i prostog.Samo…..

  3. Imate tako i neke fudbalske klubove, širom evrope, koji žele pobedu pa prime pola tuceta golova. Nemaju sreće, a i sudija bude kriv, a i centarfora nemaju. Polako.

  4. Da se smanji pritisak na birače koji moraju da glasaju snimaju glasačkih listića, postoji elegantno rešenje..SAMONESTAJUĆE MASTILO..NEKAC STRANKE OBEZBEDE TE OLOVKE I POČNU DA DELE NA KLJUČNIM MESTIMA.. I dođe takav birač, zaokruži SNS, tom olovkom snim takav listić, i pošalje, a onda pravom olovkom onog koga stvarno hoće da glasa..ONO PRVO ZAOUKRUŽENJE NESTANE..Isto ti oslobođene ličnosti!!

  5. СНС ће свакако освојити мање гласова него на претходним изборима првенствено због људи који су у њиховим редовима а незадовољни су третманом и дати им обећањима које нису испунили. Ја да сам на Вучићевом месту ја би ишао на опцију одласка СНС опозицију и задржавање председничке функције а зашто? Па хетерогеност у опозиције је довољан разлог поновног повратка на власт после пар година, јер уколико СНС настави да влада следећи пут ће њихов пад бити далеко погубнији за саму СНС странку која ипак треба да постоји и у наредном периоду као политички чиниоци вишепартиском система у Србији.

  6. Bitno je da se smeni vlast SNS i SPS u Beogradu,jer ce smena ici lancano do lokala.Na izbore treba ici zbog sebe,svoje politicke jedinke.A dali se neko plasi pretnji kriminalaca iz bilo kog miljea politikanata,korupcije i sl.to macku o rep.

  7. Kasno. Za nas više nema nikakve nade. Vučić je zaslužena, božja kazna, za sve ono što smo radii 33 godine. Na kraju ćemo ostati i bez Vojvodine, ali to nije ništa strašno, jer smo bez integriteta i poštenja odavno odustali. Sve po zasluzi ćemo da dobijemo.
    I po običaju, kukaćemo nad sudbinom kriveći druge za sopstvene gluposti i nepoštenje.

  8. Pogrešna matematika, tih famoznih 5% može da glasa za bilo koga a ne isključivo za opoziciju kao što se očekuje. Opozicija je i ovaj put propustila šansu jer je razjedinjena.

  9. Zaboravili ste veliki broj glasaca iz RS koji imaju dvojno drzavljanstvo,broj nije zanemarujuci.

  10. СНС је у БГ из свих својих општина пријавио људе и гласаће и у БГ и у својим општинама.
    Опозиција као и увек наивна и неснађена.

  11. Dakle, ovi bi da
    sjaše Kurta a uzjaše Murta (ne običan Murta već SuperMurta).

    Niše teško biti Lujka.

  12. Posto vi svi sve znate koji ce rezultat biti, lepo vi javite nam u nedelju kakav ste rezultat ostvarili a mi necemo na izbore izaci
    Sto da izlazimo i biramo kad vi sve znate…hladno je

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.