Govornici na protestu: Vučić je uzurpirao vlast, sa njim nemamo budućnost

Ostavite komentar


  1. Govornici samo pljuju po vlasti a nista ne govore o svom programu. Sramota

  2. Da li su oni dosli da predstave svoje ideje za bolju buducnost gradjana Srbije ili su dosli da promovisu Aleksandra Vucica? Oni samo o njemu pricaju, epa hvala vam dragi opozicionari jer svaka reklama nam je dobro dosla.

  3. Otkad se to pobeda na izborima ubedljivom većinom od 55% zove „uzurpacija“?

    1. Ubedljiva većina od 51% gradjana Srbije, koji izlaze na izbore. Dakle, podržava ga 25% gradjana, uz sve sendviče, kupljene glasove, batinase. I nije neki uspeh.

    2. 55%? Može ako ti je šef mašinovođa bugarskog voza sa biračkim spiskovima punim mrtvih duša na čijem broju bi i Gogolj pozavideo.

  4. Kakav god da bude program biće bolji od trenutnog. A i šta ćeš bolji program od loše, najlošije vlasti. Samo napred do kraja.

  5. Ništa kontruktivno nije izneto već samo povike na aktuelnog predsednika i na njegovu politiku.

  6. Narod je svojom voljom izabrao ko ce upravljati drzavom.Ne znam cmu sada ovakve izjave.

  7. Opoziicja ne nudi gradjanima buducnost.Sves u fabrike zatvorili.Napravili su nam stetu,i unistili zivote,i sad su nasli da divljaju.Sram vas bilo opozicioni agresori.

    1. Zbog tebe i tih tvojih iz sns .Deca su mi otisla , u drugu zemlju .Sram te bilo.

    1. Od ovog skupa , vecina njih je doslo da ide u kupovinu i prosetaju malo Beogradom . Sto se i videlo na kraju skupa gde ih je ostalo sica njih .

      1. I kupovina je bolja nego da pospani zvacu natruli sendvic naslonjeni na drvo dok se ne zagreje autobus da ih vrati kuci …

    1. Gde je ‘Program’?! Uclanio se u seseljeve Radikale i postao Sorosev Blerov ‘Eurodemokrata’ ….

  8. A sa opozicijom smo imali buducnost dok su bili na vlasti?Videli smo dokle su nas doveli…razumem da neko ne postuje ovu vlast, ali ne razumem da neko postuje i podrzava DJilasa.

    1. Jesi li ti useljavala Vucica u novi stan pod NATO bombama? Vasa hrabrost i patriotizam je neopisiv. Vi ste ‘Buducnost Srbije“ !!!???

  9. Ako vam je Vučić sklopio pakt sa najgorima,šta je onda sa sklopljenim paktom Vuka Jeremića i onog Hoa!?

    1. Taj pakt je bio za Jeremicevu korist i njegovo bahacenje , e sada kada je HO uhapsen onda nema ko da ga finansira i sada hoce drzavne pare .

  10. Jel moguce da bi ovaj narod dao podrsku ovim tzv liderima opozicije na izborima, ili su dosli da gledaju cirkus uzivo !

  11. Kad vidim ko prica o kradji i uzupanosti ne znam da li da se smejem ili placem. Sve sam lopov do lopova.

  12. Budućnost Srbije je jedina uz našeg najboljeg predsednika i zato dodjite 19.04. čekamo vas svi ste dobrodošli

  13. Jedini problem ovih šetača, koji sebe smatraju opozicijom je taj, što ne znaju šta hoće? Govornici se redjaju, iznose svoje stavove, koji se sudaraju jedan sa drugim i sami sa sobom. Kako se kaže, „sami sebi skaču u stomak“?! Kraj bilo čijeg izlaganja „pojede“ početak i obrnuto? Nedefinisano, buljukativno, neorganizovano, „do daske“. Ovde je jedina „plemenita“ ideja, jedini „argument“ i jedini zajednički sadržatelj to što svi mrze Vučića i što se u tom „sportu“ takmiče i nadmeću. Da li je možda u toj i takvoj mržnji naša budućnost?

  14. Rušimo Miloševića, rušimo Tadića, rušimo Vučića….Svi različiti, a mi rušimo!

  15. Cinjenice govore: jucerasnji govornici (Djilas, Tadic, Jeremic…) su otpustali radnikeiz fabrika dok su bili na vlasti, a Vucic zaposljava radnike. Pametnom dosta.

  16. Bez argumenata svako moze da komentarise bilo koga. Neki od njih ni sami ne znaju koga pljuju i zasto nego eto…

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Panović, novinar

Mislim da bi bilo krajnje pošteno i odgovorno da se ljudi koji zaista vole Danas učlane u Klub čitalaca Danasa.