Građani Kosova smatraju da bi Vlada na Kosovu trebalo više da se bavi snabdevanjem energijom u jesen i zimu, nego dijalogom sa Srbijom

Ostavite komentar


  1. Дијалог Приштине и Београда је одавно мртав и Албанце ништа не спречава да се окрену Косову али немају капацитета и то је одавно јасно, ова ситуација са Украјином и енергетском кризом ће додатно испразнити Косово које је и онако Мртва земља.

  2. Bez dijaloga nijedan problem se nece i nemoze resiti gde ima toga kad nema nikakvih sigurnosti

  3. Uz dijalog se trebalo odavno resiti svega ne da se silom izbegne sto ne treba takvih resenja nema naopako se problemi ne rese

  4. Vlada Kosova i Metohije se ne bavi problemima građana. Radi samo ono što joj zacrta okupator Kosova i Metohije, Sjedinjene Američke Države.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.