Građani Leposavića na protestu sa žutom trakom oko ruke

Ostavite komentar


  1. ovo je interesantan gest jer današnji dan je dan belih traka u Prijedoru BiH gde su Bošnjaci morali da nose bele trake, kako bi se identificirali. Ljudi stari i mladi sa ovim trakama su mučeni i ubijani na ulicama Prijedora, njih više od tri hiljade je ubijeno.

  2. Pametni su gradjani Leposavića,označili su se žutom trakom,simbolom stradanja,da bi se ujedno izdvojili u mirnom protestu.

  3. Samo vi PAMETNI,prav
    ite šale sa Davidovom
    zvezdom,pa će vas me
    djunarodna zajednica
    „pohvaliti“.Ima li tamo
    iko iole bistar,da vam kaže da sa tim postupc
    ima ,sebi pogoršavate
    ionako težak položaj.

  4. Срамно. Бесчасно. 6 милиона Јевреја је убијено, угушено у гасним коморама, масакрирано са Давидовом звездом на руци. Један Ваш, јуче на Н1 каже : да нисмо слепо слушали Београд, ништа од овога не би ни било. Егзактно.

  5. Vučićeva politika „Ne dam Kosovo“ se završila žutim trakama ispred bodljikave žice. Aco Srbine!!!!!!!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.