Građani protiv bahate vlasti

Najavljen protest u Požegi protiv odluke lokalne vlasti da kupi parcelu i nelegalni objekat čiji je suvlasnik suprug predsednice požeške skupštine

Ostavite komentar


  1. TAKO je u SVIM gradovima. .npr ..palanka jagodina ..sta PALMA radi vec 20 godina pljacka Srbiju. .otima ..reketira ..sa svojom bandom ..pere pare u grckoj ..krade i prodaje ugalj ITD. .debelu alkapone nadmasio SVE lopove sveta. .vucicev zastitni znak. .naravno i dacicev. .ustanak!!!!!poreklo imovine u poslednjih 30 godina. ..SVIH politicara ..tajkuna ..direktora. ..Bände lopova

    1. Ne znam kako je Palma došao do novca ali znam da je pre njegovog dolaska na mesto gradonačelnika i Paraćin bio bolji od Jagodine. Kako to objašnjavate?

  2. Sramota ko sada hara PozegomSramota jer samo kradu i otimaju,izrabljuju.Ako pogledate lica zena kao lajt,kandic,biserko pa i ova zena iz pozege!Lica govore mnogo.Ima tu puno posla za analizu posla za psihologe i psihijatre.Kako je moguce da vi u Srbiji izaberte vlast i posle zivite u agoniji i zlu?!?!Ali mislim da je to generalno na nivou cele zemlje.Osobe koje dodju na vlast su likovi bez morala,postenja i humanosti.Svet je bolesno prljav ali ne mogu da verujem da su nas Srbe uzeli za zamorce.Treba ziveti tamo i ostati pri zdravoj pameti.Jer od hrabrih imamo samo pojedincekoji sami poginuNa kraju samo sloga srbina spasava!!!!Samo reci ostalo je nehumano odumiranje,umiranje.Boze pomiluj nas gresne.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.