Građani severa Kosova imaju velika očekivanja od peticija za smenu gradonačelnika

Ostavite komentar


  1. Ako dovedete ove iz srpske liste ponovo na vlast, onda zasluzijete sve sto vam se lose dogadja svaki dan na Kosovu

  2. E sada cete da iGRATE kako Kosovo Svira. Sve po ZAKONIMA i USTAVU TZV. Kosova. Neka vam je sa srecom. Sada vam je LAKSE imate i Nove REG. Tablice pa mozete SLOBODNO i na JUg.

  3. Buducnost naroda na KiM bi trebala da bude samo u njihovim rukama.Ne bi trebali da se oslanjaju na Beograd i nisu trebali jer bi im druge ptice pevale da su mislili svojim glavama.

  4. Ma kakav problem,ako treba doci ce i iz Raske,Kraljeva pa ako treba i Beograda da vas „“podrze“.Nije lako pomoci onima koji ne znaju sta hoce.

  5. U Skupštini Srbije nestala (bukvalno nestala), je peticija koju je potpisalo 35000 po ustavu dovoljno da se nadje na dnevnom redu Skupštine?Tako da ne treba polagati ni velike nade ni za ovu peticiju na KIM.

  6. Kakav cirkus, ne priznaju republiku Kosova a potpisuju peticiju za smenu gradonačelnika po zakonu Kosova?!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.