Građanska Vojvodina: Nacionalizam vodi Srbiju u ambis i sukobe

Ostavite komentar


  1. Ovo nisu istine o Srbiji. Posto je mnogo napredovala i zanje znacajne uspehe na unutrasnjem i spoljnjem planu, hocete da je sputavate i unistite, jer vam se samo takva svidja. Sa velikom stopom privrednog rasta, lako cemo dostici i visi nivo gradjanskih prava i sloboda, ali obrnuto je nemogucePustite vi da mi ojacamo ekonomski jos vise,jer od toga se zivi.

  2. Pod maskom nekakve „gradjanske“ opcije ova koalicija ima izrazito antidržavni koncept politike. Ova koalicija je antisrpska .

  3. Koalicija nevladinih organizacija?!?!?! More M……Š !!!!!!!!!!!!

  4. Nacionalizam znači voleti svoju naciju. Šta tu ima loše. Ja sam Srbin i srpski nacionalista, ne mrzim nikoga po bilo kom osnovu. Ovi iz navedenih družina uopšte me ne interesuju. Nemam nameru njima da se pravdam. To su većinom ne Srbi ili mešanci, odnosne ne znaju ko su. Wima smeta što Mi Srbi smemo da kažemo da smo Srbi u Srbiji. Oni bi to da zabrane. Ako im nije lepo u majčici Srbiji, mogu da putuju u beli svet. Ja neću plakati za njima.

  5. A dal ste primetili Orbanov nacionalizam? Ili je on bezazlen a samo Srpski opsan.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 8. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.