Građanski front nije pozvan na sastanak na FPN-u

Ostavite komentar


  1. Нису позвани ни Тачи ни Харадинај, ни „српска листа“ нема Љајућевих „бошњака и срба“ из две његове странека, не учестувје Угљанин са „илирима“ а нема ни Зукорлића са „младим муслиманима“ тако ђе нису примећени из „народа војводине“ ни Чанак или Чеда Јовановић а камоли „савез војвођанских мађара“ који ји преседава „скупштином“ „државе војводине“ али је и у „завезу“ са „савезом за србиу за војводину“ (ово је посебна врста 2савеза“ завез за србију за војводину…) Нису позвани ни „пратиоци жутог патана“ а камоли оне „најбоље рибе“ Ђурђевић како кажу њени гласачи да треба гласати за „добре ноге“. Зашто је „грађански фронт“ толико битан обзиром да чак није позван ни чувени опозициони „дуо“ бијем безболком Шешељ или „упадам у ртс и скупштину београда“ Обрадовић. Шта има у „том“ „грађанском“ или „фронту“ а нема код Тачија и Харадинаја који су и даље по уставу становници државе Србије

  2. Sasvim jelogično i biilo je u skladu interesa i napora i pozicije i opozicije da isključe iz igre svi koji nisu etablirani na političkoj sceni i nemaju putera na glavi, kao što Ne davimo Beograd i druge organizacije koje čine Građanski front. Oni su ogromna opasnost za sve, ne možeš ih u tablodidima provlačiti za navodne ranije krađe i zlopupotrebe, a mogu da privuku mnoge od 50% apstinenata u Srbiji.

    1. realno kad imas 50%+1 mozes da sastavis vladu bez da pravis koalicije i kompromise

  3. Pa zasto bi zvali Gradjanski front? Sa njima ne mogu nista da se dogovore, pa ih zato i ne zovu!!! Ustvari je sve veoma jednostavno! SNS = DS Sve je to ista gomila izdajnika Srba i Srbije!!!

  4. Koji ste sad pa Vi? Namnožilo se partija po Srbiji kao nekada kada smo govorili da u SAD svaki čovek ima svog psihijatra, tako i kod nas, koliko građana toliko i partija.

Ostavite komentar


Politika

Đurić iz Rima: Italija ključni partner Srbije 10

Đurić iz Rima: Italija ključni partner Srbije

Italija je ključan partner Srbije i regiona Zapadnog Balkana, kako u ekonomskom razvoju, tako i u očuvanju stabilnosti i mira, posebno u zaštiti manastira Visoki Dečani i srpske kulturne baštine na Kosovu, poručio je danas u Rimu ministar spoljnih poslova Srbije Marko Đurić, posle razgovora sa italijanskim kolegom Antoniom Tajanijem.

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.