Građanski front: Tražićemo ocenu ustavnosti kampanje „Budućnost Srbije“

Ostavite komentar


  1. Kao što u toj Agenciji za borbu protiv korupcije (sic) odlučuju članovi SNS i oni koji nisu članovi, ali im služe zbog novaca i položaja, tako je i u Ustavnom sudu. Pa ne bi Vučić postavljao svoje kadrove na sva ta mesta da bi mu oni gurali klipove u točkove. Da se od Agencije i Ustavnog suda traži da potvrdi eventualnu Vučićevu tvrdnju da možete liftom stići na Mars, ne bismo takve potvrde čekali ni minut. I čim to potvrde odmah im stiže sms/izveštaj sa tekućeg računa ili se smeškaju kakvom novom unapređenju. I tako će još neko vreme – do lustracije.

    1. Gospodjo Gavrilovic, Vi ste i pravnik? Kako sa istim uverljivim tonom komentarisete i teme iz zdravstva i one vezane za pravna pitanja slobodna sam zakljuciti da ste zavrsili oba fakulteta.Mozda ipak da jos jednom prelistate literaturu pa da se vratite na komentarisanje 🙂

    1. Veoma grešite. Vi radite šta hoćete, ali ničija nije do zore gorela. Strepim samo od jedne stvari – da će nova vlast, koja dođe posle vas, zaboraviti šta ste radili, i abolirati vas za sve zločine.

Ostavite komentar


Politika

Oglasio se ProGlas o Memorandum o litijumu Srbije i EU 10

Oglasio se ProGlas o Memorandum o litijumu Srbije i EU

Garancija da će ekološki standardi biti primenjivani u slučaju Jadra ne može biti reč predsednika Srbije ili obećanje nekih inostranih zvaničnika. Kada su institucije zarobljene, prinuđeni smo da sami i na svakom mestu branimo svoja prava i javni interes. Na ovom pitanju, srpsko društvo može da se obnovi ili potone još dublje. Zato pozivamo građane Srbije da odlučno pokažu da su odabrali pr(a)vi put”, saopštava ProGlas.

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.