Građanski pokret „Bravo“ iz Novog Sada došao u posed torbe u kojoj se nalaze paralelni birački spiskovi

Ostavite komentar


  1. Ljudi, kamo sreće da je opozicija imala ovo. Ovo je rezultat kampanje od vrata do vrata gde SNS za svaku osobu zna da li je za njih, da li nije i slično. Za mene je zaprepašćujuće da opozicija prvi put vidi ovako nešto jer je sama trabala da vodi agilnu kampanju gde kuca na svaka vrata.

  2. Na slici je spisak sa članovima, simpatizerima i sigurnim glasovima SNS-a, a ne nikakav paralelni birački spisak. Razlika je što birački spisak sadrži sve ljude koji imaju pravo glasa, a na SNS spiskovima se nalaze ljudi koji podržavaju stranku.

  3. A ko je lud i naivan pa ce nekom da se ispoveda za koga ce da glasa.

  4. @Ana, da nisi ti izgubila ovu torbu. Poznat ti je sadržaj spiska. Od sada ću se pojavljivati u SNS sekti kao simpatoizer, glasaću za opoziciju. Da dobijem upaljač i vaše pozive. Sram vas bilo, jer narod razume i voli Vučića. Baš lepa ljubav.

  5. Pa to je samo dokaz da je u nas zaživela skoro puna demokratska izborna tehnologija iz DAD. Ostaje još samo glasanje poštom Voljeni predsednik Bajden je najvwći zagovornik istog. Očekujmo dakle uključenje i te efikasne tehnologije u izborno zakonodavstvo. Baš ka i već uvrežena tužilačka istraga i naš krivični zakonik a preuzeta iz američkog prcedentnog prava. Kakav li je stav Bravo o tome?

  6. Dobro jutro, Eureka pronašli ste materijal kao dokaz ili koji dokazuje rad ili kontakt sa biračima upravo kao što je i rečeno sve u prilog načinu borbe za pridobijanje neopredeljenih birača.
    Pitanje je za one što sumnjaju a naročito opoziciju, zašto nije koristila isto takav izvod iz biračkog spiska za svoju borbu, a koji je svako mogao da odštampa za svoju upotrebu. Na kraju kad su konstatovati neuspeh i kad su doživeli debakl, saznali su da su imali šanse, a da je nisu znali iskoristiti-e pa sami ste krivi, kako kažu bake za unuke“Sam pao, sam se i ubio“…

  7. Šta znači knjiga sa glasačima gde supored imena zapisovali ko je za SNSa ko protiv? Jel su tu glasački listovi sa zaokruženim rednim brojem? Ako jesu to je za uzbunu,a ovo knjiga sa spiskovima koga su obišli,pokloni…smešno do bola!! Pa još čuvam blokčić i upaljač sa logom DS koji su mi uz poklon doneli na vrata i pitali za koga glasam,i da li je moj glas siguran. NE UZBUNJIJTE LJUDE ČINJENICAMA KOJE SU NEVALIDNE I NE UTIČU NA IZBORNI REZULTAT!!! Svako je imao pravo na istu kampanju ZAŠTO JE NISTE VODILI ?!

Ostavite komentar


Politika

Zar je bezbedna zemlja u kojoj potencijalnog teroristu zagube u rodnoj kući, a on sutradan pokuša da ubije žandarma: Sagovornici Danasa o tvrdnjama Vučića da je Srbija bezbedna 10

Zar je bezbedna zemlja u kojoj potencijalnog teroristu zagube u rodnoj kući, a on sutradan pokuša da ubije žandarma: Sagovornici Danasa o tvrdnjama Vučića da je Srbija bezbedna

Nema sumnje da su predstavnici vlasti i institucija dobro zaštićeni i da se osećaju bezbedno, kao što nema sumnje da se građanke i građani tako ne osećaju i da opravdano strepe za svoju bezbednost, saglasni su sagovornici Danasa u komentarisanju tvrdnji predsednika Srbije i ministra unutrašnjih poslova da je Srbija jedna od najbezbednijih država ne samo u Evropi, već i u svetu.

Naslovna strana

Naslovna strana za 1. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.