Građanski preokret ne izlazi na izbore

Ostavite komentar


  1. Iako mi je muka, pratim politiku. I smatram da su lokalna gradjanska udruzenja veoma vazna za razvoj demokratije. ALI! Ima ih mali milion, i niko vise ne moze da ih razlikuje. Umesto da jacaju snage na lokalu i pokusaju da tamo nesto urade, oni uporno zele da ucestvuju u svemu. S obzirom na medijski mrak, podrska im cak i u sredini u kojoj zive i rade, nije bas velika. Evo, nasi Ne davimo Beograd, su se ubili od posla i aktvinosti i imaju neznatnu podrsku. Ako bojkotuju izbore, cemu uopste postoje? Gradjanske inicijative – UDRUZITE SE i pokusajte nesto da promenite. A vas bojkot niko nece ni konstatovati.

    1. TO SU TI NERADNICINE KOJI ZNAJU DA SE U POLITICI DOBRO ZARADJUJE. UZOR IM JE BOSKO OBRADVIC DVE GODINE I VISE NIO POSLANIL U SKUPSTINI NIJE DOLAZIO , BOJKOTOVAO A PLATI I SVE OSZALE PRIVILEGIJE IMAO KAO POSLANIK.ZNA SE ZAKON TRI DANA NEDOLAZIS NA POSLU GUBIS RADNO MESTO.SVI TI POKRETI I UDRUZENJA SU LAKRDIJA U NASOJ DRZAVI , DVI SE U SVR RAZUMEJU I SVI SVE ZNAJU OD MEDICINE DO POLJOPRIVREDE, ALI NAJBOLJE U STOCATSTVO GRANU POLJOPRIVREDE

  2. Da je članstvo većinski glasalo da svi skočite s mosta, vi bi ste skočili?
    Cela priča oko demokratije pada u vodu posle 5 minuta razgovora sa prosečnim biračem.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.