Miša Vacić osnovao opštinski odbor Srpske desnice u zgradi Policijske stanice u Nišu (VIDEO)

Ostavite komentar


  1. A sta policijska stanica Pantelej u Nisu ima ovde da demantuje?
    To je isto kao kad bi Dr. Nesa ministar sile demantovao da mu je tata Branko otac.

  2. Stvar je očigledna. Ovo je najobičnije zastrasivanje građana i stavljanje svima nama na znanje koliko je situacija beznadežna i koliko smo prepušteni na milost i nemilost AV falangama i Sns-ovcima ili bolje rečeno SS-ovcima.

  3. Miša Vacić se već duže vreme promoviše u našoj državi, i o trošku svih nas, poreskih obveznika. Prvo u kancelariji za Kim, pod patronatom Marka Đurića, potom u Ministarstvu Rada pod patronatom njegovog,, prijatelja,, Zorana Đorđevića, sad u Policiji, po policijskim stanicama, sledeća je sigurno Vojska, što da ne, možda Paravojska…. Pamet u glavu narode, otvori oči i dobro razmisli u kom pravcu sve ovo ide…

  4. Mis Vacic „osniva opstinske odbore“, jedinstvena prilika da se okupi „smece“ na jedno mesto a da to nisu kontejneri.

  5. Pa to samo dokazuje koje strukture stoje iza njegovog sepurenja po Srbiji. Eto nama nove stranke i tesnih saradnika stranke na vlasti, ma sveopstu radost i veselje.

  6. Nema veze što se iznose neistine gde je skup održan,
    bitno je da su uspeli da privuku pažnju,
    još samo da obuku crne odore i da počnu da pevaju srpsku Giovinezzu
    i sve će svima biti jasno…

    1. Šza je neistina o mestu održavanja ovog „tužnog“ skupa?
      Zar se na snimku ne vidi šalter PS Pantelej i neki miš koji sedi iza?Zar je normalno da nigde nema pripadnika policije da vide koja im to bulumenta ulazi u objekat koji koriste.Zašto ih neko nije zaustavio,legitimisao.Da li su imali urednu prijavu korišćenja objekta?
      Zašto je dozvoljeno održavanje ovakvog „tužnog“ skupa ako policija i tužilaštvo ispituju činjenice i okolnosti koje su vezane za skupove u Bujanovcu i Šapcu?
      Ovaj moralni,intelektualni kepec u svakom smislu je očigledno projekat vladajuće strukture.

  7. Hristos je svojim ucenicima govorio da idu u SVE narode i SVE jezike. Prema tome sve desnice u Svetu su protiv Boga i nemaju sanse da budu uspesni. To se kroz Svetsku istoriju uvek pokazalo: Persija, Grcka, Rim, Ruska carevina, Nemacka u vreme Hitlera, itd.

    1. E problem je to,što su sve te desnice,ubedljivo najviše ljudi pobile na ovom svetu.Grozno.

  8. Vladajuća sekta sigurnim putem vodi Srbiju u građanski rat. Da li su normalni – pa naravno da nisu. A i kako bi bili kada ih predvodi šizoje koji vlada po sistemu „zavadi pa vladaj“. Tako je radio onaj čovečuljak sa smešnim brkovima, ali drugim narodima – ne svom!!!

  9. Da je policija ili bar onaj njen korumpirani,kriminalizovani deo,postala privatna sila stranke i diktatora na vlasti to znamo.

  10. Srbija je zaista prestala da bude država svih njenih građana i stvarno je okupirana od strane moćnika i a u ovom slučaju funkcionera SNS jer zaposleni u opštinama debelo koriste privilegiju članstva u stranci i zloupotrebljavaju je, naime većina zaposlenih odlazi sa radnog mesta na političke zadatke. Nemam ništa protiv da se baviš politikom ali bavi se posle radnog vremena! Mnogi to zloupotrebljavaju tako da se veliki razdor pravi i među zaposlenima ovaj put u gradskim opštinama.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 31. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.