Gradonačelnici kosovskih opština uputili pismo Vučiću

Ostavite komentar


  1. Ako ima podrsku ljudi koji zive na Kosmetu onda treba da tako i nastavi bez obzira na ove foteljase iz Bg koji ga kritikuju.

    1. Kad glavni foteljaš, koji sme da laje samo iz BG, premesti fotelju na Kosovo, onda neka rasipa rodoljublje pred Tačijem i Haradinajem. Ionako su mu puna usta hrabrosti da kaže šta god hoće svakom, ali samo kad taj ‘svako’ nije tu. Raspikuća kukavička koja živinom i ovcama blesavi kosovske nesrećnike a potpisuje im zemlju na poklon. Fuj, bre, besramnici.

    2. Bilo bi lepo da ode u Uroševac ili Đakovicu i tamo održi sastanak sa narodom koji tamo živi. Možda ima onih kojima su potrebne koze,ovce ili koji traktor.
      Ako je predsednik svih građana Srbije to bi trebao da učini,zar ne?Možda će ga podržati i albanci koji tamo žive u njegovoj borbi za rešavanje svih problema u Srbiji.

  2. Svima, njima bi trebalo preispitati poreklo imovine. Da se vidi za sta se ova ekipa u stvari bori.

  3. Da li ovi gradonačelnici žive na Kosovu i Metohiji ili pisma podrške šalju iz stanova u Beogradu? Ojadili ste sve što ste mogli, severni deo Kosovske Mitrovice je ciganija jer se ništa ne ulaže pošto pare trošite vi i bratija oko vas. Sram vas bilo!

  4. Ovo me, ne bez izvesne jeze, podseca na jedno vreme za koje sam naivno pomislio da je vec iza nas. Dakle , sada kao i nekada, za mandata Hadzi-Antica u rubrici „Odjeci i reagovanja“ pocinju izjave po medijima i slanja pisama podrske partijskih klakera i himnoda , kao davanje vestackog disanja aktuelnom predsedniku Srbije, posle evidentno zestokog politickog fijaska. Blagodarim sto postujete evropske vrednosti slobode izrazavanja licnog misljenja.

  5. Nešto mi ovo deluje kao preslikano iz devedesetih kada su i Slobi, tada neki drugi, slali poruke i pisma podrške za njegovu „slavnu“ politiku na Kosovu. Juče konferencija za novinare (vanredna valjda zbog uzvišenog značenja), danas pismo gradonačelnika. Biće toga sigurno još. Čemu sve ovo i razumeju li oni – suštinski, jučerašnju izjavu koju je Onaj kome, juče, danas, sutra, upućuju „podršku“ – izrekao prilikom poste VTI? Ko, koga ovde zavarava? I čemu se nada? I koji je efekat svega ovoga?

  6. Pravi Srbi će podržati svako rešenje koje bi znаčilo :
    VIŠE PRAVA zа Srbe, bezbednije okruženje zа sve grаđаne na KiM, očuvаnje srpskih svetinjа, bolji ekonomski položаj nаšeg nаrodа , pа bilo to :
    rаzgrаničenje, korekcijа granica, suštinska autonomija za ZSO, ili nešto treće !

  7. Ceo život sam slušao i učio da je srpska crkva ta koja je odigrala glavnu ulogu u opstanku srpskog naroda i sprskog bića i u najtežim vremenima. Danas sam zbunjen kada najviši rukovodioci govore da je ta ista srpska crkva izdajnička i da ne voli svoj narod. Još više sam zbunjen ćutanjem tog istog naroda, naroda vernika. Pitam se kakvi su to vernici???

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.