Kandidat za zamenika gradonačelnika Beograda: Ako vlast hoće sama na izbore – nema problema. Sastanak opozicije u 15 časova, sledi odluka

Ostavite komentar


  1. Ali kakva moćna ucena, ako vlast hoće bez nas onda neka ide. Evo vidim Vučić već proliva suze što vas zbog sopstvene gluposti neće biti na izborima.

  2. Jel može neko da nam kaže šta je u glavama ovih ljudi. Do pre nekoliko nedelja jurili fantome. Od jednog čoveka koji se iz Male Krsne doseio u Bg napravili priču o hordama naprednjaka koji se doseljavaju u prestonicu. Onda se donese zakon kojim se zabranjuje takvim ljudima da glasaju. A onda ta ista opozicija takve ljude stavi na svoju listu. Da li bre ima neko normalan u opoziciji da je ostao.

  3. Dokle su oni otišli da su smislili da zakon vredi samo za glasače građane a ne za poslanike.Sad tek ništa ne znam.

  4. Dajte nejaki opozicionari malo ozbiljnosti u stavovima i držanje do istih.Hoću- neću, mrzi me učitelj,kme kme.Ili svi isto,ili na njive da okopavate nesto korisno.Dosta bre amaterizma protiv ove aždaje na vlasti!

  5. Da vi budete na listi i ako ste promenili mesto boravka pre 11.meseci a da građani ne mogu na izbore zato što su promenili mesto boravka pre 11. meseci, kakav bezobrazluk. Promenu zakona vi ste tražili i šta sad hoćete, privilegiju pojedinaca i vaše grupe, malo sutra.

  6. Samo opstrukcije,alo opozicijo,jeste,da to radite za velike pare koje primate od ,,nasih prijatelja sa zapada,,ali sti je mnogo,mnogo je.Mnogo ste ,,prozirni ,,dosta vise.

  7. Narod treba da zivi,a vlast da se smenjuje ,u demokratskom svetu je tako. Ako mi imamo kralja AV onda nam izbori nisu potrebni.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.