Gradonačelnik Kragujevca nije hteo da primi predstavnike 1 od 5 miliona

Ostavite komentar


  1. Gradonacelnik je trenutno zauzet u kaficu prekoputa i nije dostupan za one koji nisu zadovoljni njegovim ispijanjem kafica,isto precedink igra sah dok ljudi koji se neslazu sa njegovim lazima i nesposobnoscu,prodajom svoje zemlje.
    Nema vise razgovora sa njima!

  2. Aleksandra, nije tačno da nije hteo da Vas primi. On dolazi na posao svako juro u 12h…da ste malo kasnije došli našli bi ga. Inače on ne prima ni osobe sa posebnim potrebama a kamoli osobe sa specijalnim zahtevima. Ne vodi on slučajno grad koji je u problemu. Posle mesta blagajnika u banci i merača stanja gasa u Srbijagasu, ostavio mu tata da bude šef tolikim ljudima zaposlenim u Gradskim upravama i javnim preduzećima i da odlučuje o njihovim sudbinama. Umesto da zapošljava on otpušta radnike što bi i nas dve znale da dmo na njegovom mestu. Pa nije on tu zato što voli grad nego da zaradi za farbu za staru vikendicu u Savskom nasipu ili za još jednu al ovaj put na Dunavu, za noviji model džipa ili neki manji gliser dok još ne izglasaju Zakon o poreklu imovine,. Oko njega su sve poslušnici pa mu je lako da naredi da se nacrta autobuska stanica na privatnom zemljištu, iako ima gradskih parcela , posle toga ide otkup te imovinu parama gradjana i eto prilike !

  3. Ovaj je sporan po vise osnova. Bez ikakvog znanja i zasluga je Predsednik, ukazom tate, bukvalno. Nepotizam. A posle zbog fotelje okrenuo ledja tati. Ovaj zatvara krug nemoralnosti

  4. Gradonačelnik Kragujevca,sin bivšeg predsednika Srbije Tomislava Nikolića,nije hteo da primi delegaciju,koja je imala izvesne zahteve za poboljšanje života u gradu.On se ponaša kao loza Karadjordjevića,a ne Dragicin sin,koja je vezala nogu za kapiju od vile na Dedinju.

Ostavite komentar


Politika

Vanredni izbori ili protesti: Kako se boriti protiv vlasti i Rio Tinta? 8

Vanredni izbori ili protesti: Kako se boriti protiv vlasti i Rio Tinta?

Iako se poslednjih dana od pojedinih opozicionih stranka, kao sredstvo borbe protiv vlasti i Rio Tinta ističu vanredni parlamentarni izbori, po tom pitanju nema jedinstvenog stava, pa se takođe iz opozionih redova može čuti i naglašavanje protesta kao primarnog sredstva borbe. Kako ističu naši sagovornici, ovo jeste tema koja opoziciji može doneti glasove simpatizera vlasti, ali naglašavaju i da protesti i izbori ne treba da se posmatraju kao suprotstavljeni načini borbe.

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.