Gradonačelnik Kragujevca: Nisam video nijedan ozbiljan zahtev sa protesta

Ostavite komentar


  1. ako ovaj strucnjak da ostavku propade kragujevac i cela srbija. ajde bre tata ti je otisao niko ga vise ni ne spominje toliki mu je znacaj. samo sto ni sada ne moze da prestane da muze drzavu i koristi vilu i poslugu. od vas nikolica mi se bljuje.

  2. Ne znam o čijem obaranju rejtinga govori Radomir. On nema nikakav rejting u Kragujevcu i građani jedva čekaju da mu vide leđa. Čovek je unazadio grad i upropastio sve komunalne sisteme praveći svoje famozno i nefunkcionalno preduzeće JKP Šumadija. Isterao je masu ljudi iz komunalnih preduzeća (uglavnom one koji su zaposleni za vreme Verkovog mandata), a onda ih je sve pogasio i ljude kao ovce „uterao u tor“ koji se zove JKP Šumadija. Tamo njegovi doglavnici, koji nemaju ni znanja ni iskustva, malteretiraju narod i prete otkazima. Grad je prljaviji nego ikad, bez obzira na to što su pre dve godine nabavljena nova komunalna vozila. To je posledica „dobre organizacije“ posla i „odličnih“ kadrovskih rešenja. Zaposleni u tok komunalnom monstrumu od firme žive u strahu za svoju egzistenciju i čekaju dan kada će završiti na ulici. Ovo je samo jedan segment današnjeg „Radomirovog Kragujevca“, grada koji je tata Toma poklonio svom sinu da u njemu radi šta mu se prohte.

  3. Toma „Grobar“ a ovaj zakopava Kragujevac. Ako ostane još malo neće biti nikoga pa će sam gasiti svetlo. Tatino Čedo. Dana nema radnog staža sem u politici a tata na groblju pa u politici, što je gotovo slično.

    1. Za sve botove sendvič i karta za metro. Pošto je Toma „grobar“, lako će da kopa metro od Beograda do Kragujevca, preko Male Krsne da mu Šešlj ne vaskrsne.

    2. Nemate vi mentalne sposobnosti da shvatite smisao protesta. Ostali ste na sendvicu

  4. Radomir Nikolić 10/10

    1. Kao predstavnik Izvršne vlasti ne smeš da gradiš objekte tamo gde ne smeju da se grade, a to znači da treba da srušiš vikedicu u delu nasipa na Savi u Beogradu koju si stekao kao merač gasa u Srbijagasu i pokažeš da si legalista !!!
    2. Nisi doveo ni jednog investitora za 4 godine od kada si preuzeo vlast (Milanović se ne računa jer je on već bio tu) jer si za stručnjake , gradske većnike i direktore, uzeo drugare i rodjake, i pomešao ih sa onima koji su poslušni a koji nemaju ime i kredibilitet i najvažnije ne znaju da vode posao ,pa umesto da zapošljavaš i dovodiš investitore, otpustaš i praviš nove socijalne slučajeve !!!
    3. Nisi dobio ni evro za infrastrukturu grada od države iako od toga zavisi i čist vazduh i dolazak investitora !!!
    4.Od svih dečjih igrališta oporavio si samo ono koje je nastalo parama Fondacije Nikolić, dok su sva ostala dečja igrališta u rasulu i raspadu čak i u centru grada !!!
    5.Grad je išaran grafitima sa djavolskim likom po svim zgradama u centru oko Suda i opštine koje niko ne uklanja niti sankcioniše, jer si ti rekao da ih ne diraju da bi se dodvorio huliganima, pa gradjani i turisti mogu pomisliti da ti lično podržavaš satanističke kultove !!!
    6.I dalje ulažeš u sport i kupuješ igrače, dok su ti rupe po centru grada a napadao si prethopdnu vlast zbog toga !!!
    7.Direktori Puteva Kragujevac i JP Urbanizam ti se bave malverzacijama a ti ih štitiš jer si ih ti i postavio !!!
    8.Praviš političku kampanju u osnovnoj školi 21 oktobar u Kragujevcu gde ide tvoje dete i menjate školsku smenu, da Vam ne bi kako kaže direktorka te škole djaci od 5-8 razreda narušavali bezbednost, a koristite mladje generacije kao ovce za slikanje i terate roditelje i decu da prihvate da je normalno da se smena menja zbog dolaska političara !!!
    9. Kriminal je u porastu u Kragujevcu od kada si ti preuzeo grad !!!
    10.Nemaš iskustva u obavljanju bilo kojeg posla pre te fotelje, sem merača gasa i zato imamo prethodnih 9 tačaka !!!

    1. Za vikendicu se donekle slažem, ali ostalo baš nije tačno. Ima investitora i pored Milanovića ali iz nekog razloga se to uopšte ne potencira. Valjda su mu saradnici tako nekako čudni… Evo ja tek pre neki dan saznao za jednu donaciju Kine u KG data centar (ne onaj ogromni državni o kome se priča već u lokalni kragujevački, odnosno i KG će imati svoj) sasvim slučajno a to bi neko stavio na naslovne stranice…. A da država daje itekako daje, pa Verko prvi to ističe, ni Simens ne bi došao da Milanović nije dobio potrebne priključke, sve to košta… I ova proširenja u industrijskoj, dve nove fabrike na potezu kod Krsta koje će da niknu do kraja godine i druge stvari sve košta da se prilagodi za dolazak. Sad što se to ne slika pa malo ko zna, ali to je već njegov problem što se ne reklamira…

  5. Kada ce Kragujevac da
    “ dobije “ zaobilaznica.
    Ko treba da se „aktivira“.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.