Gradonačelnik Kragujevca podneo ostavku na funkciju

Ostavite komentar


  1. Pa molim vas, kako ne vidite razlog za ostavku? Kragujevac vec dugo, izuzev univerizteta, nema nista. Cak ni jednu pijacu taj predsednik nije uspeo sa upravom da rekonstruise. Grad je osimario.
    I ako ima ko da cuje, treba birati za gradonacelnike ili predsednike opstina, ljude iz tih sredina! Oni su zainteresovani da rade i da se dokazu. Ovi drugi su uvek „samo u prolazu“ i u lovu na plen.
    Hvala!

  2. Штета, Џони је био савестан и вредан. Увек са допунским ставкама из буџета, за додатне и незавршене послове. Увек спреман да обилази и прима грађевиснке радове, чак и ноћу, да неко не би забушавао. А ако забушава, Џони их одма јавно кажњава са додатном ставком у буџету, да поправе шта су погрешили. Увек оран за нова градишта, посебно она са дужим роком за уградњу, и вишемилионским пословима у еврима. Џони није за мале послове, Џони не воли да крпи рупе по улицима, он ради само велике послове. Не жели да вређа грађане и наплаћује авантура парк код Бубња за неку сићу од 100 дин, Џони зна да ако уведе 400дин за карту, зна се ко ту може да се игра. Џони је мастор за исправљање кривих димњака, који се више не криве! Зна да уштеди и стави ограду током Арсенал феста на 10 метара око димњака, који је висок 50 метара. Џони не мења стакла на прозорима и крововима Арсенала , јер није увео грејање у радионице, и зна да је мудро да не мења стакло да би се развила вегетација, јер Џони уводи зеленило у град . Сади дрвеће на Тргу војводе Путника унутар зелене површине, да би спречио да лишће прља Трг и пада на лепе камене плоче ! Џони оставља клупе без хлада на новом Тргу наменски , јер жели да се његови пензионери сунчају и тако здравије изгледају. Сади Џони дрвеће код Зеленгоре где је Верко вадио, ал директно у бехатон ! Џони сади па посипа дрвеће шљаком, да би брже упијало воду кад пада киша. Нема Џони укуса, ал је практичан. Смаковцима постави споменик да гледају у гасни сет на Феријалцу, и шаље тајну поруку русима ! Фигуре чланова групе разбаца по тротоару, да кад дође група туриста свако загрли по неког а не један турсита са свима па да праве сељачке селфије ! Џони не организује конкурсе да не губи време, а и да се не јави нека незналица и узме посао и никада га не заврши ! Зна Џони како се убрзава ! Узмеш вајарку из београда даш јој колко тражи, смањиш мало висине фигура укинеш постамент и степенице, и уштедиш за уградњу. Наш Џони је могао још пуно тога, ал му стиже порука да се врати на плату од 500.000 у НБС, и да престане са уградњом ! Штета за Џонија , био је у заносу !

Ostavite komentar


Politika

INTERVJU Miloš Stanković (Novi DSS): Opstanak Republike Srpske se brani na Kosovu i Metohiji 10

INTERVJU Miloš Stanković (Novi DSS): Opstanak Republike Srpske se brani na Kosovu i Metohiji

"Može se dogoditi da agresivno insistiranje Aleksandra Vučića i SNS-a na projektu Jadar pitanje iskopavanja jadarita postavi kao sudbonosno pitanje, kako naše, tako i svih budućih generacija koje će živeti u Srbiji. Tada sve razlike u okviru opozicije treba ostaviti po strani. Ipak, prethodna loša iskustava sa delom opozicije, a o kojima je bilo reči, nalažu oprez", navodi u intervjuu za Danas Miloš Stanković, član Predsedništva Nove Demokratske stranke Srbije i profesor Pravnog fakulteta Univerziteta u Beogradu, upitan za saradnju opozicionih grupacija u borbi protiv iskopavanja litijuma.

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.