Gradonačelnik Kragujevca: Stavio sam grad na noge, vreme je da ga preuzme neko drugi

Ostavite komentar


  1. Covek je stavio grad Kragojevac na noge. Ko obloge ili kao loptu kojom zonglira i sutira u zid.

  2. Pa zasto je onda na listi za lokalne izbore kad je sve obavio i nece/hoce vise?

  3. Upravo smo procitali gore receno!
    Mnogima je zastalo pice u grlu od smeha!

    1. Gradonacalnice jasam iz ..donjix Golocela..mala BOSKOVICI…PUT NEMAM DA DOGEM DO KUCE NEGO ZIMI I LETI PO BLATU I SNEGU IDEMO. ZALIOSAMSE 10 PUTA U DRAGOBRACI U MESNOJ ZAJEDNICI..A ONI KAZU…PRESELISE PORED PUTA!!. JA SE PRESELI U DRUGI NAROD DE..U CIPELAMA ULAZIM U STAN!!. ZATO VAS MOLIM URADITE PUT. DA MOGU DA ZIVIM MOJOJ KUCI..A U GRADU POMAGAJTE STARIMA I SIROMASNIMA VIDISE VELIKA RAZLIKA ..dokje bio predsednik ..iz kolonije stare se radili putevi vpdovodi . A sada? Predsednice…ovde sindako je PRVI ILI GRADONACALNIK KOJI IDE I AKCIJE PRAVI ZA ..NAROD..JERGAJE NAROD BIRAO…STAVILISTE GRAD I SELO POD NOGE..ULICE PRLJAVE STAVITE KANTE ZA SMECE DA IMAMO GDE DA BACIMO PAPIR ILI OPUSAK OD CIGARETE..MAKAR AKO NE PRAVITE PUTEVE PO SELIMA

  4. Koga si ti stavio na noge,alo čoveče pa gde si ti bio do sada,ja sam mislio da Kragujevac i nema gradonačelnika.Stvarno se mnogo gradilo po Kragujevcu,ali uglavnom na divlje,bez ikakvih papira ako ne računamo papirnate novčanice koje su bile u svojstvu dozvole za gradnju.Ti Radomire ne znaš ni kad si gladan,i to mora neko da ti kaže.

  5. Ovi svi imaju istu pricu i valjda od tog silnog ponavljanja veruju da je stvarno sve tako kako lazu.

  6. Stavio je, ali na 4 noge! Uništio je Kragujevac, kao svojevremeno što je i njegov otac tomislav počeo da uništava Srbiju sa položaja predsednika, a posle njega to nastavio vučić i dokusurio je.

  7. Je li gradonačelniče, ko je ukrao tri kilometra asfalta na putu za Gornji Milanovac? Skinuli ga u novembru evo pola.marta. Polomismo kola po rupetinama. Da li je neko zaista prijavio ovu krađu?

  8. Ko beše napisao onu pripovetku – ‘Razmišljanje jednog srpskog vola..’ ?

  9. Alo,bancago…asfaltiraj centar grada,smeni ove sto si pod’vodio po javnim preduzecima,manje pitaj kosovare,a vise kragujevcane…pa mozda i ne odete svi porodicno na dugu robiju

  10. Maketu javne garaze u centru si pokazivao u predizbornoj kampanji. I sta te je omelo da to ostvaris. Necu da pominjem Disneyland,kasarna Vojvode Putnika, nova pijaca i preseljenje postojece pijace a samim tim i relaksacija Milosevog venca od saobracajnog kolapsa,rugla od smeca ,robe i prenamena prostora u kulturne i istorijske namene. Nemamo koncertnu dvoranu. Zaobilaze nas sve manifestacije jer nemamo adekvatan prostor. Ako smatrate onu sobu u domu samoupravljaca adekvatnim prostorom onda svaka cast. Da li si druze malo putovao po Evropi da snimis neke jeftine ideje i primenis u svom gradu. Na primer letnja scena u Velikom parku biznis radionice za srednjoskolce koje su rasadnik buducih kadrova. Sta bi sa novom trasom od Erdoglije do pijace kroz Dom vojske. Obilaznice oko Kragujevca. Ceo regionalni saobracaj ide kroz dve gradske ulice Kneza Mihaila i Bulevar Kraljice Marije. Sine nisi ti za ovaj posao. Samo ste bili zapeli da skinete sa vlasti prethodnu vlast i to se potvrdilo kao tvoj najveci uspeh. Srecno na novom radnom mestu Ambasadora u Kini, posto j to mesto izgleda rezervisano za dinastiju Bacevic-Nikolic. Samo sto dalje od rodnog grada.

Ostavite komentar


Politika

Vanredni izbori ili protesti: Kako se boriti protiv vlasti i Rio Tinta? 7

Vanredni izbori ili protesti: Kako se boriti protiv vlasti i Rio Tinta?

Iako se poslednjih dana od pojedinih opozicionih stranka, kao sredstvo borbe protiv vlasti i Rio Tinta ističu vanredni parlamentarni izbori, po tom pitanju nema jedinstvenog stava, pa se takođe iz opozionih redova može čuti i naglašavanje protesta kao primarnog sredstva borbe. Kako ističu naši sagovornici, ovo jeste tema koja opoziciji može doneti glasove simpatizera vlasti, ali naglašavaju i da protesti i izbori ne treba da se posmatraju kao suprotstavljeni načini borbe.

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.