"Moralna gromada u odnosu na one koji traže ostavku": Gradonačelnik Leskovca, ipak, neće povući zbog privođenja njegovog pomoćnika 1Goran Cvetanović, foto: Emilija Mladenović

Povodom masovnih zahteva od strane opozicije, koja zahteva da gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović podnese ostavku zbog pritvora svog pomoćnika Perice Gavrilovića, prvi čovek grada na Veternici je danas kazao na pres konferenciji da to neće učiniti iz više razloga.

„Kada imate duže izlaganje, moguće je da napravite grešku“, rekao je, ali malo kasnije je dodao da i danas veruje u nevinost Gavrilovića, prenosi JugMedija.

S obzirom da se koristi njegova rečenica da će podneti ostavku ako je Gavrilović umešan, Cvetanović je podsetio da je tada kazao i da će dati ostavku ako postoji i milimetar njegove umešanosti u slučaj. On je i ovoga puta ponovio da kod njega nikada nije dolazio ni jedan predsednik saveta mesnih zajednica.

„Između emocije i razuma, verovatno će prevladati razum i da ću se boriti“, kazao je i ocenio da je moralna gromada u odnosu na one koji traže njegovu ostavku.

On je još rekao da treba pustiti nadlležne organe da rade svoj posao i da treba biti strpljiv i sačekati ishod.

Inače, Cvetanović nije danas reagovao na sednici Gradskog veća kada je lider i odbornik GG Za Leskovac-zajedno Nenad Zdravković podsetio za govornicom da je gradonačelnik obećao ostavku ako se ispostavi da je Perica Gavrilović umešan u aferu „atarski putevi“, osim što ga je opomenuo da nema pravo da govori, ali je mirno saslušao ceo govor bez verbalne reakcije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari