Gradonačelnik Niša napadnut na Kosovu, smešten u KC Niš

Ostavite komentar


  1. Scenario isti kao i u Srebrenici. Samo je sada umesto AV napadnut DB, to jest gradonacelnik NIsa.

  2. Ova vest, mada neprijatna, tako otvoreno ofira da su na Kosmet putovali gradonacelnici i gradski „poverenici“ SNS-a iz Srbije. Kakva posla je imao gradonacelnik Nisa tamo osim kao bot pod pretnjom radne obaveze, kao uostalom i svi drugi prisutni. Cemer,jad i beda.

    1. У чему је проблем? Зашто градоначелник Ниша не би ишао на Космет у пратњи председникс државе?

    2. Hoce li neko da cue i drugu stranu ili samo RTS i Tanjug-ove ‘izvore’?
      Gradonacelnik Nisa, po povratku sa Kosova, na granicnom prelazu Merdare je skroz pretekao kolonu vozila kako bi sto pre otisao. Policija ga lepo molila da se vrati na kraj kolone a on nije hteo. Nakon toga se sukobio sa policijom. To je istina.

      1. To dokazuje i lekari „leva ruka je povredjena“ nije hteo da se vrati pa policija normalno da ce mu staviti Lisice a on nije hteo i bahatio kao Kauboj ali me moze, u 2006 godine sin Ministar Untrasnje Poslove Kosove Fatmir Rexhepi je uradio isto u Urosevac sa Policajcima i da znate sto su mu uradili njega „Odmah u Zatvor“ i malo samarali, tako je kad nisi vaspitan kako treba.

  3. Zbog cega je u Nis dosla SNS partijska delegacija a ne demokratska delegacija parlamenta sa zastupnicima razicitih stranka?
    I ova prilika za Srbe na Kosovu je propustena razvodnjena samo radi licne promocije velikog vodje i njegove stranke.

  4. Prema zvanicnim informacijama,doticni nije prebijen,ali je zbog bahatosti i nepostovanja pravila na granicnom prelazu priveden.Pa dokle vise bahatosti.Pravila i postovanje tudjih granica tek treba da nauce clanovi sns-a.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.